W windowsie (XP) kilka myszy (czy myszopodobnych) tez dziala bez problemu.
Zreszta od kad jest usb nawet na linuxie to dziala![]()
W windowsie (XP) kilka myszy (czy myszopodobnych) tez dziala bez problemu.
Zreszta od kad jest usb nawet na linuxie to dziala![]()
...
Pewnie, że się da, tylko tak się składa, że tablet zwykle leży dokładnie w tym miejscu, w którym zwykle leży mysz. Osobliwie zaś Logitech (ledowy) za diabła nie chce działać kiedy położyć go na tablecie. No i z lenistwa przyzwyczaiłem się do myszy tabletowej - jest zbyt mała, sprawia nieprzyjemne wrażenie, ale za to ma pewne zalety charakterystyczne dla Wacoma - lekka, bezkablowa, bezbateryjna i absolutnie nieśmiertelna.
Ja za to mam tablet firmy NoNameAle jestem zadowolony z niego. Działa już prawie dwa lata na jednej baterii
Generalnie używam go tylko do Photoshopa. Resztę obsługuję za pomocą czarnej myszki ;-)
czy warto przepłacac (400 zł) za WACOM GRAPHIRE czy szaremu klikaczowi wystarczy w zupełności tańszy o ponad 100 zł Volito ? A może używany WACOM GRAPHIRE 3 A6 bedzie jeszcze wart grzechu (chyba nie ma przyciskow na tablecie ale za to ma w zestawie bezprzewodową myszkę )
a wiecie moze jak wygala wspolpraca wacoma graphire z mac?
tutaj http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...ughType=search w wymaganiach napisane jest ze pracuje na PPC... czyzby ni pracowal na intelu?
a druga sprawa: zauwazylam ze w adoramie i w bhphotovideo czyli w sklepach ze stanow w zestawie jest myszka jak rowniez ps elements.
czy w europejskich sklepach tez sa takie zestawy a ja nie moge ich znalezc?
pozdrawiam
używam graphire4 na makach (zarówno na PPC jak i na intelu) - zero problemów...![]()