Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 122

Wątek: Jaki tablet?

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

W windowsie (XP) kilka myszy (czy myszopodobnych) tez dziala bez problemu.

Zreszta od kad jest usb nawet na linuxie to dziala
    ...

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz Zobacz posta
    A nie da sie podlaczyc dwoch rzeczy naraz? Np. jakas mysz Logitech i ten Wacom? Oba sa na USB to moze dalo by sie miec oba podlaczone. Chwytaloby sie tylko za to co w danej chwili potrzebne. Probowal to ktos? Nie wiem jak Windows ale zastanawiam sie czy MacOSX by sobie poradzil.
    Pewnie, że się da, tylko tak się składa, że tablet zwykle leży dokładnie w tym miejscu, w którym zwykle leży mysz. Osobliwie zaś Logitech (ledowy) za diabła nie chce działać kiedy położyć go na tablecie. No i z lenistwa przyzwyczaiłem się do myszy tabletowej - jest zbyt mała, sprawia nieprzyjemne wrażenie, ale za to ma pewne zalety charakterystyczne dla Wacoma - lekka, bezkablowa, bezbateryjna i absolutnie nieśmiertelna.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Ja za to mam tablet firmy NoName Ale jestem zadowolony z niego. Działa już prawie dwa lata na jednej baterii Generalnie używam go tylko do Photoshopa. Resztę obsługuję za pomocą czarnej myszki ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    No i kupilam Po przemyslaniu sprawy A6. Oczywiscie Wacom Graphire. Rzeczywiscie imponujaca pracyzja. Po dwoch godzinach zabay moge juz wyrzucic myszke.
    gratuluje zakupu i tyle radosci/pozytku co u mnie z tym tabletem zycze
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    W windowsie (XP) kilka myszy (czy myszopodobnych) tez dziala bez problemu.

Zreszta od kad jest usb nawet na linuxie to dziala
    To tylko dopisze ze w 2000 tez bezproblemowo . Mialem swego czasu na raz podlaczone dwie klawiatury i dwie myszy. Ostaly mi sie tylko dwa monitory na raz .

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

czy warto przepłacac (400 zł) za WACOM GRAPHIRE czy szaremu klikaczowi wystarczy w zupełności tańszy o ponad 100 zł Volito ? A może używany WACOM GRAPHIRE 3 A6 bedzie jeszcze wart grzechu (chyba nie ma przyciskow na tablecie ale za to ma w zestawie bezprzewodową myszkę )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Broncobilly Zobacz posta
    czy warto przepłacac (400 zł) za WACOM GRAPHIRE czy szaremu klikaczowi wystarczy w zupełności tańszy o ponad 100 zł Volito ? A może używany WACOM GRAPHIRE 3 A6 bedzie jeszcze wart grzechu (chyba nie ma przyciskow na tablecie ale za to ma w zestawie bezprzewodową myszkę )
    a potrzebujesz rzeczywiscie tableta? Jezeli tak, to uwierz - 400zl za wacom'a wcale nie jest przeplacaniem Jesli chodzi o wczesniejsza wersje - nie mialem, wiec tylko z opinii innych - mozna brac smialo.
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

a wiecie moze jak wygala wspolpraca wacoma graphire z mac?
    tutaj http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...ughType=search w wymaganiach napisane jest ze pracuje na PPC... czyzby ni pracowal na intelu?

a druga sprawa: zauwazylam ze w adoramie i w bhphotovideo czyli w sklepach ze stanow w zestawie jest myszka jak rowniez ps elements.
    czy w europejskich sklepach tez sa takie zestawy a ja nie moge ich znalezc?

pozdrawiam

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

zostalo mi dwa dni do podjecia decyzji wiec bardzo prosze o pomoc osob ktore wiedza cos na ten temat

Pozdrawiam

Bywalec Awatar Jerry99
    Miasto
    Warszawa/Wilanów

Domyślnie

używam graphire4 na makach (zarówno na PPC jak i na intelu) - zero problemów...
    == Jerry99 ==
    aparat, p-5000, jabłka i aperture...
    http://www.jwroblewski.com

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów