Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Zmiana obiektywu a klisza...

Bywalec viTo's Avatar

No trudno.... Mi narazie styknie to co mam + pozyczona sigma... :-D
    EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
    Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

Cenzor MacGyver's Avatar

Quote Originally Posted by krwisty View Post
    akurat to sie da zwyklym brzeszczotem... wiem, bo przerabialam sprawe.ale oczywiscie ef-s nie kryje pelnej klatki. sa tamrony 19-35 czy cos takiego po 300-400zl na alledrogo.. wiadomo, ze 17-40L to nie jest, ale jak sie nie ma co sie lubi
    Jest tego więcej: soligor, vivitar, voigtlander i chyba jeszcze cosina i tokina. Generalnie to samo szkło, pod innymi markami. Mechanicznie beznadzieja a optycznie podobnie do KIT-ów tyle że dystorsja koszmarna w całym zakresie ogniskowych (czemu trudno się dziwić, przy tanim ultra-szerokim obiektywie). Ale cena może kusić
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Damo
    Guest

A ja za pomoca brzeszczota zobilem sobie z 33 eosa 3 zpilowalem jedno 3 Wracajac do tematu filmu sie nie przeswietli zmieniajac obiektyw,hmm byloby to glupie gdyby trzeba bylo szukac ciemni lub czekac do nocy by zmienic szklo. A okazja na dobre zdjecie moze sie juz wiecej nie powturzyc:rolleyes:

Pełne uzależnienie gwozdzt's Avatar

Quote Originally Posted by Damo View Post
    A ja za pomoca brzeszczota zobilem sobie z 33 eosa 3 zpilowalem jedno 3
    W powstałe miejsce wpisz "D" i wystaw na allegro. :-) Wiesz ile ludzi na to czeka
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Page 2 of 2 FirstFirst 12