Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Update Firmware'u do Canona G3 / RAW Image Converter

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Update Firmware'u do Canona G3 / RAW Image Converter

Witam, podczas szukania konwerter plików RAW do canona g3 wpadłem na update do wersji 1.0.2.0. Czy ktoś może się orientuje cóż takiego ona ulepsza? Plik zamieszczam poniżej <jak się uda>.
    Mam jeszcze prośbę, czy ktoś mógłby mi podaćlinka do instalki tego Canon RAW Image Converter do Canona PowerShot G3! Ważne, że do tego, bo już do G2/1 i innych zdarłem, ale nie współpracuje. Nie rozpoznaje plikrów *.CRW i tyle, nie przekonwertuje. Abode PhotoShop się dopiero ściąga, więc nim raczej nie podziałam, może Neat Image, nie też nie widzi. POMOCY
    No nie udało się załączyć, zbyt opasły jest, oto link :
    URL http://web.canon.jp/Imaging/dc/G3_1020-e.exe
    NO, not one of the First Ones,
    I AM THE FIRST ONE !!!
    PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King

Dopiero zaczyna
    Miasto
    białystok

Domyślnie

Ja kupiłem G3 pare dni temu, możesz powiedzieć jak sprawdzić wersje która jest w aparacie i co wogóle daje Update Firmware'u w G3?

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja kupiłem G3 pare dni temu, możesz powiedzieć jak sprawdzić wersje która jest w aparacie i co wogóle daje Update Firmware'u w G3?
    Oto link do stronki, gdzie sięwszystkiego dowiesz, w trakcie 5 etapowego zapoznawania się z procedurą update'u pod koniec będziesz musiał podać numer seryjny czy coś w tym stylu, a programik sam powinien wyliczyć czy trzeba czy nie.
    http://www.canon.co.jp/Imaging/PSG3/...irmware-e.html
    NO, not one of the First Ones,
    I AM THE FIRST ONE !!!
    PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King

Uprawnienia umieszczania postów