Musi to być chyba super zaje.... zdjęcie skora taka zadyma wokół. Chyba, że chodzi o ZASADY. To co innego. Warto "czapkę sprzedać, pas zastawić..."
Powodzenia!
Musi to być chyba super zaje.... zdjęcie skora taka zadyma wokół. Chyba, że chodzi o ZASADY. To co innego. Warto "czapkę sprzedać, pas zastawić..."
Powodzenia!
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
mario - nie ma problemu ja sie nie gniewam![]()
JSK - Zdjecie przedstawia 3 tulipany, zdjecie udostępnie użytkownikom po zakonczeniu sprawy. BTW, Wlasnie chodzi o zasadyBo jakbym fotografowal akty a ktos by je wystawil to modelka by nie byla zachwycona ze ktos oprocz mnie i osob którym ONA pokaze zdjecie, widzi ją jeszcze nie uważasz?
Co do opinii ze zaklad fotograficzny mogl sobie je wystawic, to mowie ze NIE MOGŁ, zgodnie z ustawą o prawach autorskich i prawach pokrewnych z 4 lutego 1994r.
A BTW to dziekuje za wszystkie odpowiedzi nie na temat![]()
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
więc Olszewski - teraz postaram się na tematprzeszukałem google i jedyne co znalazłem to sytuacje w których taka analiza była przeprowadzana - wydaje mi się że do takiej analizy jest przygotowany każdy mający wykształcenie fotograficzne - spróbuj zapytać w spafie albo dowiedz się czy w sądzie nie mają jakiejś listy biegłych sądowych w tej dziedzinie.
w ZPAFie pytalem nie zajmują się takimi sprawami![]()
Odnośnie biegłych sądowych, abym mógł otrzymac jakiekolwiek informacje na ten temat musi sprawa byc skierowana do sądu, poki co jest rozpatrywana przez adwokatow i prawnikow obu stron.
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
to musisz popytać po labach najlepiej takich profesjonalnych ale tu się pojawiają pytania - kto zapłaci za tę analizę i czy jak zrobisz gdziekolwiek to nie będą kwestionować ci tego?