Witam,
Gdzie w Warszawie wykonac analize porównawczą dwóch zdjęc? Ktos wie?
Witam,
Gdzie w Warszawie wykonac analize porównawczą dwóch zdjęc? Ktos wie?
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
napewno ci nie odpowiem ale czy mógłbyś przybliżyć co to i z czym to się je??
Chodzi o sprawę o naruszenie praw autorskichI powinienes wiedziec
![]()
Chodzi oto, zeby porownac moją odbitkę którą posiadam na papierze, oraz moją odbitkę z komputera, ze zdjeciem które znajdowało się pod blatem plexi, wiem ze to jest mozliwe, ale nie wiem dokladnie gdzie![]()
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
a po co chcesz to robic
bylo w jakims zakladzie foto???
bo jezeli tak to moga to robic
nie sprzedaja tych zdjec innym klientom tylko klada na wystawe zdjecia ktore sami wywolywali
napis dokladniej o co ci chodzi
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
juz to kiedys bylo przerabiane
a te legitymacyjne w gablotach niby sami robili ale wizerunek
dla mnie to po prostu fotka na wystawie zakladu foto
cos jak koszula na wystawie
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
A co jakbyś akty robił i zakład by je wystawił, a modelka nie pozwoliła ich publikować tylko zleciła Ci zrobienie tych zdjęć !!!
Nie mają prawa bez zgody nic wystawiać !!!
Hura osiągnąłem nowy poziom doświadczenia "Bywalec" 200 punktów i bonus![]()
tadek poczytaj tutaj
http://canon-board.info/showthread.php?t=16199
dodatkowo powiem, że jeżeli ktoś się czemuś nie sprzeciwia to nie znaczy że jest to zgodne z prawem - a raczej brak sprzeciwu równoważny jest ze zgodą - dodatkowo opublikowanie wizerunku jeżeli nie narusza to dóbr osobistych osoby zfotografowanej nie wiąże się z jakimiś wielkimi konsekwencjami.
A co do Olszewskiego to jest na etapie zbierania "dowodów" więc jeżeli nie wiecei gdzie może taką analizę przeprowadzić to nie piszce że jest mu to niepotrzebne
Olszewski sorki ale nie spojżałem na nick![]()