Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: CY600K z funsportsu..warto?

Domyślnie CY600K z funsportsu..warto?

Witam..prosta sprawarzymierzam się do tej lampy plus softbox 60*90.Przeszukałem forum ale ciężko o konkretne informacje na ten temat a jak już są to na raz tysiąc pomysłów i człowiek się gubi tym bardziej że nie jestem biegły w tym temacie.Znalazłem zdjęcia człowieka który używa dokładnie takiego sprzętu http://www.obiektywni.pl/autorzy/autor-2199-0-0-0-0.php i przyznam że wygląda to obiecująco.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Wiesz... Problem z lampami jest taki, ze nawet swiecac najgorszym zlomem zdjecia beda wygladac obiecujaco. A ze lampa sie bedzie sypac ile wlezie i utrudniac zycie jak tylko sie da... Tego na zdjeciach juz nie zobaczysz.
    ...

hildek
    Guest

Domyślnie

Kuchatek a co moglbys doradzic na poczatek, w miare tanio i solidne? (chodzi o lampy do studia)

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja uzywam i nie narzekam... dziala i tyle
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hildek Zobacz posta
    Kuchatek a co moglbys doradzic na poczatek, w miare tanio i solidne? (chodzi o lampy do studia)
    Moja uwaga byla bardzo ogolna do Twojego "na zdjeciach wyglada obiecujaco...".

Nie mam nic do lamp z funsports. Wrecz przeciwnie. Slyszalem o nich wiele dobrego i mysle, ze na poczatek sa bardzo dobre. Z alternatyw dostepnych tak tanio nie ma chyba nic innego.
    ...

Uprawnienia umieszczania postów