Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Ksiądz, fotografia ślubna, zachowanie w kościele

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławek Zobacz posta
    Dwadzieścia lat robię zdjęcia w kościołach i nie widziałem jeszcze żeby ktokolwiek wchodził na ołtarz. Nawet ksiądz nie wchodzi na ołtarz. Chyba chodziło Ci bardziej analogforever o prezbiterium. A co do przerywania mszy...To już przeżyłem kilka takich sytuacji. Z moich doświadczeń, częściej zdarza się to na prowincji gdzie celebruje jakiś stary ksiądz. Raz pamiętam jak wyleciałem z kościoła razem z dużą grupą cioć i wujków dlatego że jeden z nich przeszedł między młodymi a księdzem. Innym razem ksiądz nie chciał w ogóle wyjść do młodych bo uważał że młoda ma za duży dekolt. Jakaś kobieta musiała ją okryć szalem. Mówisz analogforever że nie robisz zdjęć na ślubach i to wiele wyjaśnia, ale w takim razie nie wypowiadaj się tak autorytatywnie.
    może to i jest prezbiterium,dzięki za poprawienie ,wypowiadam się autorytatywnie w kwesti poprawności zdjęć lub bardziej ich niepoprawności oraz w kwesti różnic między dzisiejszą fotografią zawodową a amatorską.

A propos ,jak na 20 lat fotografowania dwa przypadki ,o których wspomniałeś należy raczej traktować w formie icydentów, a nie normalności,a czytając inne wypowiedzi początkujących fotografów wygląda to jak standard.
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 18-11-2009 o 18:20
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Uprawnienia umieszczania postów