Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Ksiądz, fotografia ślubna, zachowanie w kościele

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Wydaje Ci się i nie sądzisz, popytaj to się przekonasz, z resztą sama możliwość takiej sytuacji powinna być wystarczająco odstraszająca. Dla mnie na profesjonalizm składa się m.in. właśnie sprawa kultury, ale widocznie byłem inaczej wychowywany. A profesjonalny fotograf nie musi wchodzić tam gdzie nikt inny nie wejdzie żeby zrobić zdjęcie jakiego nie zrobi amator.
    ok,nie traktuj tego co napisze jako wycieczki personalnej, ale odpowiedz sobie na pytanie czym zdjęcia na Twojej stronie różnią się od takich wykonanch przez osobę z ulicy ? przeglądałem tylko te z ceremoni.
    To pytanie mógłbym zadać większości fotografom ślubnym nie tylko Tobie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ale analogforever pewnie wszedł by na ołtarz i zrobił kilka świetnych ujęć. . Robiłem tam ślub w maju, prowadził młody ksiądz, pewnie ten o którym piszesz i wszystko odbyło się bez problemu, nawet mimo irytującego wujka-fotografa, który chyba był profesjonalistą, bo łaził gdzie nie należy i pstrykał bez opamiętania kiedy nie należy, aż w końcu ksiądz wyraźnym chrząknięciem i odpowiednią miną przywołał go do porządku. Inna sprawa, że to właśnie przez "profesjonalistów" nie umiejących zachować się w kościele księża nieprzychylnie patrzą na fotografów. Często pomaga rozmowa z księdzem przed ceremonią.
    Pewnie bym wszedł jakby była to jedyna możliwość,mówię oczywiście o sytuajcji kiedy jestem tam tylko po to aby robić zdjęcia,nie trzeba przecież tam siedzieć połgodziny i zapełniać jakiegoś 8Gb san disca.
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 18-11-2009 o 13:25 Powód: Automerged Doublepost
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Uprawnienia umieszczania postów