też planuje niebawem zakup nowej puszki, mowicie o nowym 3D a czy jest planowana nowa jedynka bo ta juz troche ma za soba, jesli tak kiedy mozna sie jej spodziewac.
1D Mk II N, 50D, 24-70 2.8 L, L 17-40 L, 70-200 2.8 IS L, 50 1.4, 550EX, Manfrotto 055ProB+329L
Ludzie, DAJCIE SPOKÓJ z tymi tematami. 3d, 40d ... Zdjęcia robić może zacząć czas...
O obiektywach wiem prawie wszystko
Cichy, jakie zdjecia? Czym? Tym "starym zlomem"?Ale to juz wytestowane na wszystkie strony i wszyscy wiedza ze tym zdjec sie "nie da" robic
![]()
...
fakt, wszystkie 20d,30d i 5d są do **** i nie da się nimi fotografować. mają za małe matryce, niedokładne AF i nie mają czyszczenia matrycy.
O obiektywach wiem prawie wszystko
A pozatym 5D strasznie szumiJak wyjdzie 5D mkII to poprzednik już będzie całkiem do ****. Się okaże, że nie można nim było robić zdjęć
![]()
tia dzięki za rzeczową odpowiedź :-)
1D Mk II N, 50D, 24-70 2.8 L, L 17-40 L, 70-200 2.8 IS L, 50 1.4, 550EX, Manfrotto 055ProB+329L
no ale niestety taka jest prawda - jak robilem lepszym nie swoim aparatem przez dluzszy czas i potem na swoj "zlom"wrocilem to mi sie odechcialo robic foty
![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner