Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: PowerShot A710 czy IXUS 850?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy Zobacz posta
    Wracając do pytania - dlaczego uważasz, że ixus jest lepszy od panasonica?
    Wielki ciach - zadalem ci kilka pytan, na zadne nie odpowiedziales. Na edno podales moim zdaniem nietrafiony przyklad. Mialem racje wycofujac sie z dyskusji. Nie te fale... ja bym nigdy nie robil kompaktem na meczu pilki noznej i jeszcze potem wycinal. Kwestia indywidualnych potrzeb.

Na ostatnie pytanie odpowiadam pytaniem/prosba - pokaz mi gdzie napisalem ze uwazam IXUSA za lepszego od Panasonica?

Poprosiles o wymienienie wady Panasonica. Wymienilem ja. Tyle. Oczywiscie jest to wada subiektywna. Bez usilnego porownania do IXUSA ktore ty probujesz robic, broniac na sile sprzetu na ktory wydales (albo zamiezasz wydac) kupke swoich drogocennych pieniazkow. To zrozumiale. Milej zabawy nowym nabytkiem. Ty juz zdecydowales i nikt cie nie przekona, a ktokolwiek sprobuje ten natknie sie na (przepraszam z gory za byc moze zbyt obrazowa retoryke) sciane zebow.

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Wielki ciach - zadalem ci kilka pytan, na zadne nie odpowiedziales. Na edno podales moim zdaniem nietrafiony przyklad. Mialem racje wycofujac sie z dyskusji. Nie te fale... ja bym nigdy nie robil kompaktem na meczu pilki noznej i jeszcze potem wycinal. Kwestia indywidualnych potrzeb.

Na ostatnie pytanie odpowiadam pytaniem/prosba - pokaz mi gdzie napisalem ze uwazam IXUSA za lepszego od Panasonica?

Poprosiles o wymienienie wady Panasonica. Wymienilem ja. Tyle. Oczywiscie jest to wada subiektywna. Bez usilnego porownania do IXUSA ktore ty probujesz robic, broniac na sile sprzetu na ktory wydales (albo zamiezasz wydac) kupke swoich drogocennych pieniazkow. To zrozumiale. Milej zabawy nowym nabytkiem. Ty juz zdecydowales i nikt cie nie przekona, a ktokolwiek sprobuje ten natknie sie na (przepraszam z gory za byc moze zbyt obrazowa retoryke) sciane zebow.

Vitez - masz rację - nie te fale.
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów