Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Jaki wężyk do Canon 350D?

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Kup sobie na allegro. Po co placic za cos 5x wiecej za to ze tylko ma napis CANON. (mowie oczywiscie o wezyku) . Ja zaplacilem 15 zl za dobry wezyk, mial mozliwosc blokady na BULB, jeden guzik byl od AF drugi wyzwalal migawke. Uzywalbym dalej gdyby nie to ze mam teraz 30D i niestety nie pasuje. Do 30 tez zakupie nioryginalny. 60 zl za zastepczy a 170 za najtanszy oryginalny egzemplarz to dosc duzo. Wole za zaoszczedzone pieniadze kupic dodatkowy filtr.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał Awatar yaro78
    Miasto
    mazowieckie

Domyślnie

Ja kupiłem na allegro zamiennik DELTA ale nikomu go nie polecam . Plastik jest bardzo słaby i niestety nie ma dwustopniowego spustu. Następnym razem nie będę oszczędzał. Co oryginał to oryginał
    bez sensu

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Może też sobie zrobić samemu, ale ja osobiście dziadostwa nie lubię...
    Jak sobie zrobisz po dziadosku, to tak bedziesz mial. Przy odrobinie checi i pracy mozna to zrobic naprawde porzadnie
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Uzależniony
    Miasto
    Krasnystaw

Domyślnie

Zrobiłem sobie kiedyś wężyk, ale na allegro są zamienniki po 25 zł z przesyłką, nie opłaca się majsterkować.

http://www.allegro.pl/item169182941_...z_blokada.html
    Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
    R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Coś już napisał Awatar petryczk
    Miasto
    Juz niestety spowrotem w Polsce - Warszawa

Domyślnie

ok, a co z Remote shutter? CHodzi mi o "wezyk" bezprzewodowy? Polecacie do 350D? pozdro
    Dopiero zaczyna :-D
    MOJE PLFOTO
    Puszka30D; Szkla: Canon 10-22mm; 50mm f1.8 MK I; 24-105 L f4 IS;
    Statyw Manfrotto 3001BN+Head, Lowepro Nature Trekker AW II i troche innych szpargalow...

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szandor Zobacz posta
    Zrobiłem sobie kiedyś wężyk, ale na allegro są zamienniki po 25 zł z przesyłką, nie opłaca się majsterkować.
    Ja zrobilem swoj za 9.90 IMHO oplaca sie
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez petryczk Zobacz posta
    ok, a co z Remote shutter? CHodzi mi o "wezyk" bezprzewodowy? Polecacie do 350D? pozdro
    Z remote shutter są dwa problemy: po pierwsze jest jednostopniowy, a poza tym musisz stać przed aparatem, bo działa on na podczerwień, a czujnik podczerwieni w 350D znajduje się z przodu

Ja mam RS60-E3 i spisuje się świetnie, kupiłem na allegro dużo taniej niż był wtedy w sklepie

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

spraw sobie cos takiego

http://www.fotohobby.com.pl/?p=produ...anie-do-Canona

bedziesz mial wyzwolenie nawet do 20 metrow. Wczoraj probowalem robic przez 2 sciany ceglane (miedzy pokojami) i dziala fantastycznie. I tez masz Bulb i 2 stopniowe wyzwalanie (16 kombnacji) Chyba mozna taniej kupic ale.. Scina wszystkie wezyki!
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Domyślnie Rs-60e3

Dokładnie taki mam na sprzedanie RS-60E3
    Zerknij do wątku na samym dole
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=20069

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów