Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: pluginy do PS

Domyślnie pluginy do PS

Pewnie to dziecinne proste ale jakoś nie moge sobie poradzić z dodaniem plugina do CS2, znaczy się plugina mam np: Draganizer.atn i gdzie go wkleić i jak go później odpalić
    Aha PS mam spolszczony jesli to ma jakąś róźnice.
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Wrzuc go do ...\Photoshop CS\Plug-Ins

odpalasz klikajac Filtry jak sie rozwinie menuu powinien byc widoczny na samym dole.
    podpis...

Domyślnie

no i własnie tu sa schody bo tak własnie robiłem w kilku wersjach czyli wrzucałem do tego katalowu co piszesz lecz w tym katalogu są jeszcze inne katalogi więc był już tab bez katalogu był tez w Adobe Photoshop Only i był też w Adobe Photoshop Only/ filters i dalej jak odpalam PS to nie ma nogdzie pluginów
    aha PS: dzięki za cheć pomocy
    Ostatnio edytowane przez Shark-uk ; 03-12-2006 o 20:37
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Początki nałogu Awatar Jacek Deka
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

poszukaj na forum, ten wątek już był
    to nie jest filtr tylko akcja

naciskasz ALT+F9
    po prawej stronie widzisz akcje
    wczytujesz akcję klikając na trójkąt z prawej strony okna akcji
    itd.

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

ale ...ale... z tego co ja widze to nie jest plug-in tylko akcja do PSa.

W takim razie otwierasz PSa potem klikasz Plik-> Otworz -> i szukasz swojego pliczka z akcja i klikasz go 2x

Zobaczysz ze zaladuje sie do palety Zadania ( to ta gdzie jest Histora i w nastepnej zakladce sa zadania)

Jak tam znajdziesz swaja zaladowana akcje otwierasz fote i naciskasz guziczek "play" i dalej juz samo leci.

EDIT: widze ze kolega byl szybszy
    podpis...

Domyślnie

O i to sa konkrety udało się dzięki bardzo a pomoc a co do samych pluginów to sprawdze kiedy indziej za rada simona.
    Pozdrawiam

martinbartnicki.com

Uprawnienia umieszczania postów