Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Składanie namiotu bezcieniowego

Domyślnie

heh wreszcie po przeczytaniu tego tematu się zmobilizowałem i udało się i mi to holerstwo zlożyć
    Jak mi kobieta z pracy wruci to nie uwierzy że wreszcie ma gdzie pranie wieszać łocipieje mi ze szczęścia...... to może go rozłoże szkoda kobiety
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Raenius
    Guest

Domyślnie

Video i pdf jak skladac namiot bezcieniowy. Mam taki z allegro i sklada sie wg tej metody bardzo sprawnie, choc sam namiot jest inny niz pokazywany w tutorialu. Polecam.

Dopiero zaczyna Awatar misio4u
    Miasto
    London

Smile

Cytat Zamieszczone przez Raenius Zobacz posta
    Video i pdf jak skladac namiot bezcieniowy. Mam taki z allegro i sklada sie wg tej metody bardzo sprawnie, choc sam namiot jest inny niz pokazywany w tutorialu. Polecam.

Dzieki wielkie. Dopiero po ogladnieciu tego filmiku
    i wielu bojach namiot udalo sie zlozyc
    Dawid Gibek / GG 13902 / flickriver

Bywalec Awatar CFR
    Miasto
    lazurowe wybrzeze

Domyślnie

Trzeba przyznac, ze jak kilka miesiecy temu rozlozylem i przyszlo mi dzis namiot zlozyc to ... pamiec zawodna jest
    THX @Raenius za linki

DOOOMINO
    Guest

Domyślnie

Jutro idę do piwnicy zrobić próbę bo prawie rok jak leżał w domu rozłozony, a teraz wyniosłem go do piwnicy [takie moja pracownia po pralni] Wreszcie nikt nie będzie żartował że ta buda dla mojego psa za mała jest

Coś już napisał Awatar Jazzman

Domyślnie

Jakoś tej kobiecie na filmiku to z taką łatwością przychodzi. Ja muszę się za każdym razem trochę namęczyć i nasilić ale z taką lekkością w ten sposób nie udało mi się ani raz złożyć. Dodatkowo po każdym udanym złożeniu zastanawiam się jak ja to zrobiłem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów