heh wreszcie po przeczytaniu tego tematu się zmobilizowałem i udało się i mi to holerstwo zlożyć![]()
Jak mi kobieta z pracy wruci to nie uwierzy że wreszcie ma gdzie pranie wieszaćłocipieje mi ze szczęścia...... to może go rozłoże szkoda kobiety
![]()
heh wreszcie po przeczytaniu tego tematu się zmobilizowałem i udało się i mi to holerstwo zlożyć![]()
Jak mi kobieta z pracy wruci to nie uwierzy że wreszcie ma gdzie pranie wieszaćłocipieje mi ze szczęścia...... to może go rozłoże szkoda kobiety
![]()
Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3
martinbartnicki.com
Dawid Gibek / GG 13902 / flickriver
Jutro idę do piwnicy zrobić próbę bo prawie rok jak leżał w domu rozłozony, a teraz wyniosłem go do piwnicy [takie moja pracownia po pralni] Wreszcie nikt nie będzie żartował że ta buda dla mojego psa za mała jest![]()
Jakoś tej kobiecie na filmiku to z taką łatwością przychodzi. Ja muszę się za każdym razem trochę namęczyć i nasilić ale z taką lekkością w ten sposób nie udało mi się ani raz złożyć. Dodatkowo po każdym udanym złożeniu zastanawiam się jak ja to zrobiłem![]()