Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: FotoStation Pro instrukcja obsługi - archiwizacja zdjęć

Początki nałogu Awatar Jacek Deka
    Miasto
    Łódź

Domyślnie FotoStation Pro instrukcja obsługi - archiwizacja zdjęć

Proszę O pomoc w okiełzaniu tego programu.
    Chodzi mi o archiwizację na CD/HDD z miniaturami, opisy, no i o to, żeby maksymalnie wykorzystać możliwości tego programu.

Wcześniej nie miałem do czynienia z tego typu programami, a zgrywanie zdjęć na DVD/CD bez szczegółowych opisów już mnie irytuje, bo już trudno mi cokolwiek znaleźć (głównie te starsze, zapomniane zdjęcia).

Proszę o pomoc.

PS. Nie piszcie o innych programach (ten lepszy, ten gorszy), chodzi mi konkretnie o ten - jak z niego korzystać.

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Wszystko ładnie i pięknie, ale ja nie znam języka angielskiego na tyle, żeby sobie to przetłumaczyć. Poza tym drugi link nie działa (zapewne wymysł producenta softu) z Firefoxem tylko z IE (którego nienawidzę), ale nie w tym rzecz.
    Może chociaż ktoś w telegraficznym skrócie wskaże jak i co, żebym chociaż nie wykasował sobie danych.

Dopiero zaczyna Awatar Lenin
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja zaś szukam informacji, jak w FotoStation Pro kadrować, ale z zachowaniem wyznaczonego stosunku (3:2 lub 2:3). Nigdzie nie mogę tego znaleźć :-(
    EOS 300D + różne dziwne rzeczy

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Deka Zobacz posta
    Wszystko ładnie i pięknie, ale ja nie znam języka angielskiego na tyle, żeby sobie to przetłumaczyć. Poza tym drugi link nie działa (zapewne wymysł producenta softu) z Firefoxem tylko z IE (którego nienawidzę), ale nie w tym rzecz.
    Może chociaż ktoś w telegraficznym skrócie wskaże jak i co, żebym chociaż nie wykasował sobie danych.
    to lepiej sie naucz angielskiego bo to anglojezyczny program:P no chociaz mozna jeszcze wlaczyc inne wersje jezykowe

Cytat Zamieszczone przez Lenin Zobacz posta
    Ja zaś szukam informacji, jak w FotoStation Pro kadrować, ale z zachowaniem wyznaczonego stosunku (3:2 lub 2:3). Nigdzie nie mogę tego znaleźć :-(
    szczerze mowiac moze i jest taka opcja ale mi program sluzy nie do obrobki zdjec tylko do ich archiwizacji.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Miasto
    Łódź

Domyślnie

No właśnie, nie znam angielskiego, a jakoś obsługuję aparat z anglojęzycznym menu, poza tym nawet nieźle mi idzie w Photoshopie w wersji angielskiej.
    Po co mam się uczyć angielskiego - tyko po to, żeby obsługiwać ten program?
    Program zniknie, a ja zostanę z tym angielskim, jak kołek.
    Szkoda słów, wolę lepiej nauczyć się języka polskiego.

Szkoda, że nikt nie jest w stanie pomóc.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie chodzi o to ze nikt nie chce pomoc. Tylko bezcelowe (moim zdaniem) bedz\ie pisanie - Menu ........ i tak dalej krok po kroku. Od tego sa translatory. A jak nie wiesz to zrob testowy katalod i krok po kroku - zobacz jak dziala. Jak wszystko bedzie pasowalo to OK. Jak cos nie tak - nastepna proba. A tak poza tym to troche drogie oprogramowanie kupiles nie znajac jezyka. Przeciez wraz z softem powina byc ksiazeczka i tam krok po kroku co i jak. Zajrzyj od instrukcji.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

No właśnie... z tego co kojarzę, to nie jest "trochę drogie" oprogramowanie.. ;-) to jest zaj*** drogi kombajn dla redakcji, agencji itp Także podejrzewam, że jakiś porządny support do tego jest.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

599$ - moim zdaniem jakis manual byc musi - zajrzyj

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Deka Zobacz posta
    Poza tym drugi link nie działa (zapewne wymysł producenta softu) z Firefoxem tylko z IE (którego nienawidzę), ale nie w tym rzecz.
    U mnie dziala z Firefoxem . Tylko jak masz NoScript to upewnij sie ze pozwalasz tej stronie odpalac skrypty.
    Wyglada jak standardowy help przerzucony do www.

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Także podejrzewam, że jakiś porządny support do tego jest.
    A ja mam nieco inne podejrzenie .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów