chodziło o twoje aukcje, posiadasz takowe ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i cisza..![]()
chodziło o twoje aukcje, posiadasz takowe ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i cisza..![]()
Ostatnio edytowane przez shaana ; 04-03-2009 o 10:46 Powód: Automerged Doublepost
Przecież link do swoich aukcji ma w stopce.
Zobacz jego podpis:
(...)na handel Tamrony(...)
Zarabianie na fotografii to niestety najczęściej przyjemność wynikająca z zarabiania, a nie z fotografii.
Można poprosić Cichego o przetestowanie,ja kupiłem 17-50 i jestem zadowolony.Z moim 400d nie ma problemów typu BF i FF.
Moim zdaniem optycznie nie znajdziecie nic lepszego w tej cenie. Obiektyw żyleta i ma piękną platykę (kontrast wymiata). Z autofokusem nie mialem wiekszych problemów.
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Tamron po prostu nie chce odpalić swojej "działki" Canonowi a ten w zamian nie udostępnia mu danych wymaganych do kompatybilności canonowskiego body z szkłem tego producenta. Tamron kusi wszystkich światłem i ceną a później ludzie "bujają" się z tymi szkłami mniej lub bardziej na nie narzekając. Szczęściarze są zadowoleni. A inni już nie - Ty się do nich właśnie zaliczasz.
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
@walkie
rozwiń temat, jak sprawdziłeś, że nie masz FF/BF
może jakieś odpowiednie zdjęcie
Do sprawdzenia FF/BF jest prosta tablica którą można sobie wydrukować, albo zdjęcie z kilkoma przedmiotami w niewielkiej odległości (przód/tył) i AF celowany na ten w środku.
małe-D + eL-ki + nieL-ki + lampka + inne graty