Pokaż wyniki od 21 do 30 z 67

Wątek: Canon 350D + Tamron 17-50/2.8 loteria???

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qwerty1237 Zobacz posta
    No ale widze ze ten zestaw dla ubogich jest w stopce. I jak sie sprawuje???
    Puki co sprawuje się znakomicie. Co prawda w tamronie czasami na 17mm trafia się FF ale nie aż tak często, żeby był nie do użytku. Sigma to także moim zdaniem najlepszy obiektyw o tym zakresie w tej klasie cenowej. Za ok. 2200 PLN masz całkiem niezły sprzęt na początek. Za tą cenę nie kupisz nawet najtańszej L-ki, więc nie ma co narzekać tylko aparat w ręki i robic zdjęcia.
    Z czasem - przynajmniej tak ja planuję - można odłożyć trochę kasy i kupować L-ki.

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Ciągle się waham czy 17-40 L czy tego tamrona. Jednak sample przemawiają zdecydowanie za tamronem.
    Jak Cię stać to bierz 17-40. Ja bym tak zrobił. W końcu to L-ka i jej żywotność przekroczy znacznie tamrona. Miałem okazję robić nią parę imprez, co prawda z 30D ale byłem pod wrażeniem.

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Dla ubogich czy nie dla ubogich - krótko - czy ten Tamron działa z 350 czy raz działa a raz nie?
    Działa i to całkiem dobrze.

Cytat Zamieszczone przez qwerty1237 Zobacz posta
    No tak ale swiatlo juz nie te...no i ta cena...
    Zastanów się jak często będziesz korzystał ze światła 2.8. W moim przypadku to ok. 2% zdjęć.
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 07-12-2006 o 21:43
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uprawnienia umieszczania postów