Zwycięży Polska
Zwycięży Bułgaria
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
Japonia jest be, za te wszystkie kombinacje z programem mistrzostw - i jeśli nie zostanie zgnębiona do końca (8 miejsce) to będzie niesprawiedliweFrancuzi do ataku! (kurde, jakoś to ostatnie zdanie dziwnie brzmi... też coś nie pasuje...
)
BTW, czasy meczów 5-6 i 7-8 są ciągle nie ustalone... zgadnij dlaczego![]()
no właśnie do tego awantura z hotelem, brak możliwości trenowania na właściwym boisku, czy numer z meczem Japonii o 8 miejscepomiędzy spotkaniem o brązowy medal a finałem.
Chciało by się zawołać Allez Les Bleus, Allez.. (kurde, faktycznie niełatwo :-o )
EOS 30D / EOS 33 + EF 50 + EF 70-200
D700 / F80 + 14-200
Pentacon Six + 50,80,180
Bronica SQ-Ai + 50,80,150
ah zu! jak mawiają starożytni rosjanie...![]()
cos tam slyszalem o dziwnym regulaminie ze jakbyśmy mieli wygrane wszystkie mecze 3:0 i jeden przegramy to nie wchodzimy do finalu bo male punkty LOL
tak - zawsze mowie ze kara musi byc i jak komus robisz kuku to ono wraca do ciebie :-) a tym mocniej im dłużej wraca
btw.
jak byl ostatni set to trzymałem pędraka na rękach bo żona gdzieś sie zmyłai jak zakrzyknąłem yes! yes! yes! to mały zaczą tak ryczeć że musiałem go uspokajać z 5 minut
![]()
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
No, Francuzi się sprawili - Japonia o 7 miejsce z Rosją :-D