Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: plamki na foto

Początki nałogu

Domyślnie plamki na foto

dzis zauważyłem, ze na duzych janych powierczchniach zdjęcia przy przysłonie pow. 22 wycgodzą zawsze w tym samych miejscach plamki. jest ich 5 czy 6, lae sa dobrze widoczne. Matryce zapobiegawczo sprawdziłe i "lśni jak lustro", zadnego kurzu czy paprochów. obiektyw kitowy tez wydaje sie byc czysty jak sie przez niego patrzy... co jest do diaska?
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawo Zobacz posta
    dzis zauważyłem, ze na duzych janych powierczchniach zdjęcia przy przysłonie pow. 22 wycgodzą zawsze w tym samych miejscach plamki. jest ich 5 czy 6, lae sa dobrze widoczne. Matryce zapobiegawczo sprawdziłe i "lśni jak lustro", zadnego kurzu czy paprochów. obiektyw kitowy tez wydaje sie byc czysty jak sie przez niego patrzy... co jest do diaska?
    sorry za powtórzenie wątku, myslałem ze ten pierszy nie poszedł
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawo Zobacz posta
    Musi to być syf na matrycy. Gołym okiem niewiele zobaczysz - matryca będzie wyglądała super. Oddaj do czyszczenia, jak masz na gwarancji to nic nie zapłacisz a plamki znikną. Miałem to samo.
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uprawnienia umieszczania postów