Akustyk taki stary chlop z Ciebie a jeszcze w cuda wierzyszJako nikonowiec w duzej mierze moge powiedziec bez zadnych ogrodek ze to srodowisko jest mocno niereformowalne. Nie lubie uogolnien wiec od razu zaznaczam ze nie mam na mysli wszystkich uzytkownikow tego zacnego systemu.
Zobacz chociazby na poziom dyskusji pod artykulem i na forum optyczne.pl dotyczacego d50. To zenada na maxa. Ktos odwazyl sie napisac ze ten super hiper aparat nie jest najlepsza lustrzanka na rynku i inwektywy leca hurtowo. Nie wspomne o jakosci argumentowPrzeczytalem poczatek i najbardziej podobaly mi sie te mowiace o podswietlaniu wyswietlacza tylko w zaawansowanych modelach canona albo o tym ze nikt zajmujacy sie astrofotografia nie uzywa najtanszych lustrzanek. Dalej nie czytam bo zglupieje i wydlubie swiatelko z mojego 300D. Na codzien mam do czynienia z uzytkownikiem Nikona d200 ktory twierdzi ze jest o niebo lepszy od kazdego Canona i ze roznica jest astronomiczna
Nie ma sie wiec co dziwic ze dyskusja na plaszczyznie technicznej jest niemozliwa.