Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
Po pierwsze primo - ja niczego nie zamykałem. Po drugie - w tymże wątku dyskusja odbywała się w koło macieju - ktoś coś twierdził, kto inny mu odpowiadł i za chwilę ktoś następny znów pisał to samo. Temat był maglowany do zerzygania i cały czas wszyscy powtarzają te same pierdoły.
No ostatnio to już odnosiłem wrażenie, że niektórzy sobie ja...a robią pytając po raz n-ty o to samo w tym samym wątku. Zwłaszcza ostatni wątek pobił wszelkie rekordy. Warto zobaczyć na sam koniec - do jak konstruktywnych wniosków doszliśmy .

Cytat Zamieszczone przez obserwator Zobacz posta
...a jakże Czornyj...masz rację ...pokaż co potrafi fotograf plus aparat nie trendy . Wiem wiem, wypuszczam Cię ale Ty się nie dasz Tak trzymać...
...innym polecam prace Stiga na www.saldat.pl - on raczej używa Nikosia D200 - z przyzwoitą optyką i jest co oglądać. To taki kontrapunkt z mojej strony do 5D, którego i tak bym wybrał bez wzglądu na to, że faktycznie dużo droższy niż D200...powody już tu nie raz przytoczone.
Pozdrawiam
No tak .. póki co to kto trzyma aparat ma jeszcze spore znaczenie ... chyba że "układ" to zmieni .