Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
Zalamuje mnie natomiast poziom argumentow pod testem i na forum.
optycznych?
mnie tez rozwalilo to co bardzo pobieznie przejrzalem. przy czym tutaj troche winy jest po stronie autora testu (w kilku miejscach wykazal sie dosc zauwazalnym brakiem obiektywnosci) a troche tego zdarzenia o ktorym napisalem: "ma od tygodnia D50, ale jest cala geba Nikoniarzem i bedzie krwia bronil honoru jedynego slusznego producenta" (nawet jesli ja lepiej od niego znam korpusy tej firmy czy obiektywy ).
nie mam natomiast zludzen, ze jesli uzytkownik takiego D70 napisze podobnie obiektywna recenzje 350D to spowoduje ona analogiczna eskalacje zbrodni, a Arek Olech do serwerowni zamowi dodatkowe wykrywacze bomb

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
Ja rozumiem ze zawsze moze sie trafic jeden dwoch malkontentow ale to jest plaga. Pod testami canonow nie ma tego typu inwektyw w stosunku do redakcji (co nie oznacza ze sie nie pojawia).
czy ja wiem... moze tez bym tak powiedzial, ale wiedzac o pewnej wlasnej tendencji do stronniczosci (na punkcie sprzetu ktorego uzywam) nie upieralbym sie przy swojej opinii i nie wyrazal jej glosno...