To może w Poznaniu zrobią jakiś protest to wtedy będzie okazja się spotkac.)))))))))))
To może w Poznaniu zrobią jakiś protest to wtedy będzie okazja się spotkac.)))))))))))
Proponuję pójść krok dalej - zorganizujmy protest przeciwko małej aktywności plenerowej użytkowników CB w Poznaniu i przyjdźmy sami sobie robić zdjęcia.
EDIT: Na jednej z podlinkowanych fotografii znalazłem jednego znajomego anarchistę, który obskoczył chyba wszystkie demonstracje i pikiety w Poznaniu w ciągu ostatnich 10-ciu lat. Ciekawy sposób na ciekawe życie![]()
Ostatnio edytowane przez Wats0n ; 24-02-2007 o 13:17
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
protestuję za! :P
Ok - a co powiecie na to:
http://kobiety-kobietom.com/feminizm/art.php?art=4220#
może się skrzykniemy? Ja w każdym bądź razie zabieram sprzęcik i idę
![]()
Ostatnio edytowane przez jarq. ; 05-03-2007 o 14:27
"Fotografuję, żeby zobaczyć, jak to będzie wyglądać na zdjęciach" – Garry Winogrand
flickr
no to co .. ktoś może zaproponuje jakiś plener w Poznaniu .. ewentualnie okolice Poznania
jakby co jest bardzo chętny
czekam na ciekawe propozycje
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
@ chuckyy
jak dla mnie w moich okolicach są fajne ruiny pałaców
może kojarzysz takie miejscowości jak Unia, Paruszewo?
można by sie tam wybrać w któryś weekend
w paruszewie też są bardzo stare dęby .. a przy zachodie słońca wyglądaja pięknie na tym polu![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
@ chuckyy
nie da się nie zauważyć zachowania mieszkańców wrześni :P a tak apropo .. wybieram sie tam do was do liceum
zresztą sam patrze bardziej w kierunku Ponania .. jakoś na wschód mnie nie ciągnie
a jeżeli chodzi o plener to jak będziecie coś organizować, albo jak będziesz chciał wjechać w moje rejony to daj mi znać na gg: 3015566
co się dzieję .. ?
tylko ja jestem chętny na plener w Poznaniu ?
no chyba, że nie pasuje wam towarzystwo osoby niepełnoleteniej ..