a mi brakuje "multiple choice" swoja droga Pikczer, alez sie rozpedziles z tymi ankietami![]()
![]()
CB, to dla mnie glowne/jedyne zrodlo informacji o sprzecie i fotografii
CB to uzupelnienie moich info o sprzecie i fotografii.
CB, to tylko jedno ze zrodel info nt. sprzetu i fotografii.
Rzadko odwiedzam CB.
a mi brakuje "multiple choice" swoja droga Pikczer, alez sie rozpedziles z tymi ankietami![]()
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
eee, do ****.
Bo to moim zdaniem żródło wiedzy o sprzęcie... nie o fotografii...
Zaatem nic nie zaznaczam.
Ale fakt, żę jest to moje główne źródło wiedzy o sprzęcie... z gazetek foto kupuje tylko biuletyn i rzadko pozytyw... bo tam o sprzęcie malutko. ;]
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
eee, chyba nie do ****![]()
![]()
Jak mnie pamiec nie myli, to na CB mozna sie dowiedziec nie tylko o sprzecie.
Sa tu informacje o technikach, prawach, zasadach, sposobach uzyskania prawidlowej ekspozycji itp. itd.
Wielu bardziej doswiadczonych uzytkownikow CB radzi, krytykuje badz uczy jak poprawic fotki nowicjuszy. I to wszystko uwazasz jest tylko o sprzecie?
Jesli TY zagladasz tylko do dzialow sprzetowych a reszty nie czytasz, to TWOJ wybor, jednak dla niektorych nowo zaczynajacych zabawe z fotografia cyfrowa wiedza zdobyta nt. fotografii pochodzi wlasnie z CB (badz innych podobnych stron www).
Dlatego nie rozdzielalem w tej ankiecie tych 2 rzeczy, gdyz uwazam, ze sa one w rownym stopniu "ciagniete" na CB![]()
wiesz pikczer adamkowi chodzi o to ze to jest forum techniczne sprzet i technika (jak zrobic cos)........ a nie ahtystyczne- i bardzo dobrze
edit i pytanie powinno byc raczej: Czym jest dla mnie CB ;-)
No i czemu nie ma opcji
- miejsce do podgryzania, wygryzania innych, wielokrotnego trzaskania drzwiami i moja publiczna-prywatna arena pyskówek![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Ale na tak postawione pytanie bylaby zupelnie inna ankieta i zycze szczescia, aby zawrzec w niej wszystkie mozliwe odpowiedzi 8) :wink:
Chyba, ze pytania bylyby otwarte.
ps
a jesli chodzi o ahtystow, to jest ich tu chyba mniejszosc. Tu glownie przesiaduja milosnicy fotografii - tzw. hobbysci :wink:
Bo celowo nie zamiescilem rowniez opcji: miejsce do trollowania
A coooo....:wink:
Sie nauczylem, to pisze, nie? :wink:
Ostatnio edytowane przez Przemoc ; 30-11-2006 o 15:37
Pozdrawiam
PrzemoC