Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Karty pamięci - gdzie kupić

Mieszany widok

rafaelb
    Guest

Domyślnie

Dzieki za informacje
    Chcialem kupic SANDISK`a ale tyle jest podrob ze chyba przerzuce sie na jeszcze nei wiem co: Kingstona, PQI, Pretec`a. A wiecie cos o AData ?

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Znacie jakiegoś dobrego sprzedawce kart w Wawie Co by od ręki można było sobie kupić kartę Sandisk, Pretec .Dzięki z góry za info - w czwartek będe w Wawie i chętnie bym sobie coś dokupił.
    Zna ktoś może tą firmę
    >>>SSKING<<<
    Ostatnio edytowane przez borkomar ; 18-12-2006 o 20:30
    5D + L

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=2609233 - Kingstony i Preteci na pewno, bardzo dobrze wyposazony salon i mila obsluga, kupowalem u nich jakiegos Kingstona MMC. Zeby byc pewnym ze maja poszukiwana karte to radze przed wyjazdem - telefon/email itp.

Jak bede sie wybieral po Sandiska to pewnie zajrze do SSKINGA... ale to w przyszlym roku bedzie 8)

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

linki podane przez Viteza to sa bardzo drogie karty.

strasznie drogo jest w tym sklepie. pierwsza rzecz to patrzy sie na http://www.agito.pl tam sa najtansze karty ZAWSZE ! druga rzecz jesli chodzi o 32 GB to Sandisk ma je tylko z serii Extreme III i najtaniej je mozna znalezc tutaj :
    http://www.ram.net.pl/product_info.p...ducts_id=39564
    gdyz w ofercie Agito nie ma takiej pojemnosci karty.
    nie wiem czy sa oryginalne w Ram Net, mam nadzieje. z serii Extreme IV max pojemnosc karty to 16 GB.
    W Agito karta Sandisk Extreme IV 16 GB kosztuje 715 zł a w linkach Viteza 789 zł L O L
    Ostatnio edytowane przez don ; 11-07-2009 o 09:45
    Moja CaroLina

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Taaak, zlinczować Viteza .

A nie rozsądniej by było napisać "w Agito jest obecnie taniej niż w Kodak-Warszawa" zamiast się skupiać na tym że to akurat ja podałem te linki ?
    Ja tam kupowałem gdy cena była OK (ostatnio z 3 mies temu). A że akurat teraz Agito ma taniej to czasowa różnica, normalne prawo wolnego rynku - to kupujący decyduje gdzie w danym momencie kupuje.

I z tym że Agito ma ZAWSZE najtańsze karty to się nie zgodzę... to choćby dlatego że te 3 mies temu sprawdzałem u nich ceny i mieli karty CF te które mnie interesowały (8GB Sandisk Extreme III) drożej niż w Kodak-Warszawa, ale w tym samym czasie kupiłem w Agito parę innych gratów (dysk twardy, procesor i parę innych rzeczy komputerowych) bo mieli je najtaniej.

Przy obecnie wariującej gospodarce i kursach walut naprawdę nie można powiedzieć że jakiś sklep jest zawsze najtańszy , bo to będzie zwykła demagogia.

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Agito uwazam za nr jeden na rynku internetowym, mam juz spora kwotowo historie zakupowa dzielaca sie na 4 albo 5 zakupow. W wyszukiwarkach cenowych z reguly w top 5 najnizszych cen sie mieszcza, jak dodamy do tego solidnosc tego sklepu to jak dla mnie zdecydowany nr jedne w necie. Szkoda tylko, ze maja stosunkowo maly asortyment foto, zwlaszcza szkla do Canona, choc ostatnio dosc powaznie powiekszyli asortyment pod tym katem.

Co do samych memorek juz dwa razy u nich kupowalem i z tego co pamietam bylo tak, ze roznice w cenach byly na korzysc innych sklepow, ale groszowe tj max 5 zl na produkcie. Ja swego czasu kupowalem karty u usera allegro pawel2m i tez bylem zadowolony.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A przypomniał mi się jeden minus Agito, i chyba to akurat w momencie kupowania moich kart pamięci przeważyło - ZAWSZE doliczają parę(naście, dziesiąt, zależy od opcji) złotych za transport. Nawet przy odbiorze osobistym. A do sklepu Kodaka mam 3 przystanki i nie doliczają nic za odbiór osobisty

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Ja mam takie pytanie. Chciałem kupić kartę Preteca. Jak kupowałem ze 2 lata temu to własnie w Lorien i sobie chwaliłem obsługę. Tak patrzę teraz po aukcjach i jedno mnie zastanawia. Gwarancja. Lorien - 2 lata, gdzie indziej 10 lat, gdzie indziej 100 lat/dozywotnia. O co chodzi? Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Uprawnienia umieszczania postów