Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: SilkyPix

Domyślnie

Ciekawe, Magpie Man, dzięki za info. Mam Bibble ze wszystkimi możliwymi pluginami, w tym komplet Pro Pucketta, ale może nie umiem się z nimi obchodzić ? Z tego, co piszesz, czeka mnie jeszcze próba z C1, któego kolory mi się nigdy nie podobały.

Pozdrawiam

Sławek

Uzależniony

Domyślnie

wczoraj troche bawiłem się tym SilkyPix, czy u was też występuje "drżenie" zdjęcia przy regulacji suwaczkami?
    Heniek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heniek Zobacz posta
    wczoraj troche bawiłem się tym SilkyPix, czy u was też występuje "drżenie" zdjęcia przy regulacji suwaczkami?
    Nie. A sporo zrobiłem.

Domyślnie

Nie wiem czy to można nazwać drżeniem, pewnie tak. Obraz jakby przesuwa i ustawia na ekranie, przy czym nie zachodzi to równomiernie. Różne partie obrazu poruszają się przez krótka chwilę niezależnie od siebie. Wydaje się, ze zależy głównie to od mocy kompa i jest normalne.

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

U mnie też występują jakieś dziwne drgania zdjęciapodczas pracy z nim. A co do kolorów to Silkypix jest chyba najlepszy. C1 jest średni, to RSE daje mi lepsze efekty.

spikysiy
    Guest

Domyślnie

Te "drgania" to wywoływanie zdjęcia. Aby nie czekać zbyt długo na obraz po zmianie parametru, najpierw przedstawiany nam jest obraz podglądowy, a później etapami zostaje dokonywana dalsza obróbka (wyostrzanie, odszumianie itd.)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów