OK - dogrywka wystawiona - mozna glosowac :-)
OK - dogrywka wystawiona - mozna glosowac :-)
dzieki Jac![]()
nadal 2 moim faworytem.
matka
((((()))))
ja odpadam z głosowania - wg mnie tych zdjęć nie można ze sobą porównywać gdyż każde jest naładowane emocjami i dobrze zrobione lecz każde na swój sposób i porównywanie jednego z drugim to tak jak porównywanie pięknej kobiety z pięknym dzieckiem. Powtarzam wszystkie cztery fotki zasługują na chwałę zwycięzców i dla mnie mogło by tak zostać - w końcu chyba nie jest powiedziane że wygrany musi być jeden ?
Gratuluję serdecznie autorom wszystkich czterech fotek - a myślę że wysłanie tych zdjęć na jakiś konkurs fotograficzny może zaowocować nagrodami![]()
Ostatnio edytowane przez mario1275 ; 26-12-2006 o 23:14
trzymam kciuki podobnie jak matka za 2, niech wygra lepszy :-D
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Gratuluje zwyciezcy i dzieki za fajna zabawe zarowno autorom jak i glosujacym
Moja byla fotka nr 2 w dogrywce.
ja rowniez gratuluje
chcialabym poznac autorow zdjec.
matka
((((()))))
And the winner is...? Gratulacje dla zwycięzcy jak również dla pozostałych uczestników tego najdluzszego bo dwuetapowego battla. Wygrała fotka bezapelacyjnie najlepsza a moja skromnie zajęła drugie miejsce. Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich 13 uczestników.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Przyznaję się do zdjęcia nr 3 ... no i wygranej
Proponuję żeby reszta finałowej czwórki również się przyznała do swoich prac. W sumie to niewiadomą jest autor zdjecia nr 1 w dogrywce.
Ostatnio edytowane przez perqsista ; 02-01-2007 o 09:10
heheperqsista
nic nie pisal, bo nie ma sie czym chwalic... taki skromny a zwyciezyl.
ciesze sie i gratuluje!!
matka
((((()))))
Dzięki matka_wariatka - nie ma to jak się dowartościować na poczatek Nowego Roku
BTW a które było Twoje zdjęcie. Będę strzelał to z chopcem z aparatem?