proponuje po 2 z kazdej czesci![]()
proponuje po 2 z kazdej czesci![]()
matka
((((()))))
To co czekamy na reszte i demokracja czy walimy do Jaca żeby wystawiał po 2 z kazdej grupy ?
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
reszta demokracji piecze pierniki, pije grzane wino albo szykuje choinkowe foty na battle![]()
matka
((((()))))
No to demokratycznie we dwójke przegłosowaliśmyPisze do Jaca
chcecie zeby wystawic jeszcze raz te same zdjecia? - po co? przeciez w ten sposob wynik bedzie ten sam co jest teraz... czyli ta co ma najwiecej glosow - wygra ;-) IMHO dogrywka powinna byc pomiedzy 4 auotrami najwyzej punktowanych zdjec... ale na nowe zdjecia
W poście 38 perqsista zapropopnował 2 opcje finału no i opcja z głosowaniem jescze raz tych samych fotek zyskała w nastepnych postach aprobatę. Wyniki nie beda takie same bo zmierzą się fotki, które do tej pory bezpośrednio się nie "trzaskały". Cóż finaliści powinni zadecydować jak ma być. Mi tam ryba ale jakbyście zadecydowali pstrykanie nowych fotek to z rozsadnym terminem bo wybywam na święta. Pozdrawiam wszystkich![]()
Ostatnio edytowane przez kami74 ; 23-12-2006 o 00:39
pozdro.,
m.
Ustaliliśmy na samym początku, ze dogrywka będzie na te same zdjęcia. Wszyscy na to przystali. Wynik głosowania może być jak najbardziej inny, przecież zmierzą się zdjęcia z 2 grup. Ja w tej chwili wyjechałem i wiszę na modemie więc za dużo się nie nagadam w tej sprawie. Zróbcie jak uważacie![]()