Mniemam, że w jednej sondzie może być tylko 10 pozycji, dlatego zostały podzielone na dwie?
Mniemam, że w jednej sondzie może być tylko 10 pozycji, dlatego zostały podzielone na dwie?
13 fotek z czego kilka naprawdę fajnych. Chwilowo wstrzymuję się od głosu. Ale już wszystkim chciałem pogratulować udziału w battleTo chyba największe jakie zanotowało CB. Oby talk dalej
![]()
gratuluję fotek -sam nie zdąrzyłem wysłać - kilka naprawdę fajnych fotek i trudno się zdecydować zwłąszcza w drugim zestawie - już zagłosowałem ale naprawdę ciężko było wybrać po jednej fotce dlatego dla mnie większość wygrałałatwiej było by odrzucić te które napewno nie - dla mnie ta 6 która wyjdzie z tej części to wygrani i od razu mówię że w drugim głosowaniu nie będę brał udziału
![]()
I od razu propozycja - może jakiś wątek pamięci dla wygranych fotek z tego battla?
Qurcze zapomniałem o tej ustwace.............:/
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
W drugim zestawie jakos zadne mi nie podchodzi a w pierwszym przekornie zaglosowalem na 1.
I sam na nia zagłosowałem bo fotka przedstawia to co sam reflektuje i głownie praktykuje.Fotke miałem gotowa ale zapomniałem o dacie tej ustawki.....za duzo roboty na codzien i pewne sprawy wylatuja z głowy. Fotke dzisiaj opublikowałem wiec jak to sie mowi po ptokach :wink: :smile: