technicznie sie da - Kami daj na pm to dokleje
ANkiety wyzerowane zdjecie gdzies wklejone zapraszam do zabawy po raz drugi i ostatni ;-)
wiecej reklamacji nie uwzgledniam![]()
technicznie sie da - Kami daj na pm to dokleje
ANkiety wyzerowane zdjecie gdzies wklejone zapraszam do zabawy po raz drugi i ostatni ;-)
wiecej reklamacji nie uwzgledniam![]()
Dziękuje Jac
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
tylko skrypt do glosowania wywala tych co juz glosowali :/ no ale tego juz nie przeskoczymy raczej trzeba by skasowac watki i nowe ankiety jeszcze raz wystawic...
bardzo ładne 5 i 6 z [Battle] - Dzieciaki ;-) cz. 1 z 2 - Gratulacje
w 5 troszkę wg. mnie za mocno nos dociśniętyech czepiam się...
te dwie grupy zdjęć to prawie jak dwa światy, niesprawiedliwością będzie wybrać do ostatecznej rozgrywki zdjęcia z jednej i drugiej grupy, bo najlepsze z jednej nie jest tak dobre jak trzecie w kolejności z innej grupy.
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
Kicha wyszła z tym głosowaniem![]()
Zagłosowałem na fotkę x a teraz jest ona pod numerem y![]()
Fotka kamiego powinna być jako 7-ostatnia skoro sprawa została zawalona.
piszczal: no coz, to taki element losowy, ktory jest bardzo zyciowy, bo przy kazdych wyborach zdarzaja sie czynniki zupelnie przypadkowe. z tego sie nie strzela![]()
Kurna sorry za zamieszanie ale wkurzyłem się trochę bo dopełniłem wymogów a fotka nie została wystawiona. Broń Boże nie mam tu pretensji do Jac'a bo to poprostu tzw "problemy na łączach" to spowodowały.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
pozdro.,
m.