Kavoo, dzięki za opinię. To moje pierwsze podejście do fotografowania koni. Muszę popatrzeć jak to robią inni.
Acha, ten paproch to mucha (sprawdzałem na full size) ale to nieważne. Powinienem był występlować... :-)
Kavoo, dzięki za opinię. To moje pierwsze podejście do fotografowania koni. Muszę popatrzeć jak to robią inni.
Acha, ten paproch to mucha (sprawdzałem na full size) ale to nieważne. Powinienem był występlować... :-)
Wybor chyba sie automatycznie sam nasuwa - RoncevalZamieszczone przez p13ka
---------------
EDIT:
Ale od razu musze uprzedzic, ze w pierwszym lepszym z brzegu zdjeciu Roncevala jest wiecej PSucia niz w polowie mojego portfolio ;-)
To tak na wszelki wypadek, gdyby bebop albo ktos inny zachwycil sie TYM ZDJECIEM, by po chwili poczuc uklucie w sercu... bo to zdjecie pierwotnie TAK wygladalo ;-)
Ostatnio edytowane przez kavoo ; 16-06-2005 o 22:31
Żartujesz ?Zamieszczone przez kavoo
![]()
LOL to zalezy do czego pijesz - do plastikowego konia czy jego wlascicielkiZamieszczone przez Jurek Plieth
To akurat jest porazka, ale generalnie gosc ma dobra reke do koni - ladnie kadruje i ma szczescie w chwytaniu ich w pieknych pozach :-)
Zobacz na zdjecia Zofii Raczkowskiej. Glownie Araby fotografuje, ale warto zobaczyc.Zamieszczone przez p13ka
Jeśli dobrze pamiętam, to średni/wielki format?Zamieszczone przez Polaco
Jak mam byc szczery to nie wiem, ale widzialem kiedys Jej zdjecie i byl to jakis Canon, wiec na pewno 35mm.Zamieszczone przez Jurek Plieth
OK. Mnie się zaś ona kojarzy (ale nie wiem na 100% czy prawidłowo) z wielkoformatowymi kalendarzami o "końskiej" tematyce wydawanymi za tzw. komuny.Zamieszczone przez Polaco
Moze i takZamieszczone przez Jurek Plieth
Znalazlem zdjecie o ktorym mowilem pare postow wyzej http://www.artwebking.com/fotografia...aczkowska.html Wyglada mi to na maly obrazek...
Tak, to na pewno ta sama osoba :grin: I na pewno trzyma w rączce małoobrazkową lustrzankę, więc w tym szczególe mogłem się pomylić.Zamieszczone przez Polaco