Cytat Zamieszczone przez jadeit Zobacz posta
a generalnie to za co ich nie lubisz ?
Byłem tam dwa razy. Raz potrzebowałem polara dość szybko i nie miałem czasu na allegro. Brak odpowiedzi na "dzień dobry" i "do widzenia". Brak pytania "słucham" czy coś takiego, tylko skierowanie wzroku na klienta. Filtr wyjęty spod lady został na ladę rzucony jak karty przy rozdaniu. Dobrze, że był w pudełku.

Drugi raz - chciałem kupić plecak. Brak odpowiedzi na "Dzień dobry" już mnie nie zdziwił. Chwilę trwało zanim sprzedawcy oderwali się od oglądania jakiegoś starego aparatu (chyba jakiś dalmierz to był, nie zwróciłem uwagi co to). Demonstracja plecaków odbywala się tak jakbym robił krzywdę sprzedawcy.

Gdy ja od kogoś coś chcę to nie zachowuję się tak. Oczekuję podobnego zachowania od innych. Jeśli oni nie są zainteresowani sprzedażą - trudno.

Dodam, że wiem, że jest typ ludzi którzy w każdym sklepie czepiają się sposobu obsługi. Ja do nich raczej nie należę, to jest JEDYNY sklep w jakiejkolwiek branży, do którego postanowiłem nie chodzić z powodu sposobu w jaki mnie tam potraktowano.