Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: POLACY powieźli Rosjan 3:2 - święto narodowe

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

ja chciałem przypomnieć, że przez debilne małe punkty odpadliśmy z Ligi Światowej...
    echhh...
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw Zobacz posta
    Putin wysłał telegram Kaczyńskiemu:
    Gratuluje STOP, gaz STOP
    ROTFL!

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

a jakby ktoś nie widział to o 20.05 na Polsacie jest powtórka.. Nie wiem czy cały meczyk ale warto...
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Widziałem ten mecz, niesamowite emocje, muszę się jednak przyznać że w trakcie drugiego seta straciłem wiarę. Zmiany zarządzone przez Lozano odmieniły polski zespół, z przyjemnością oglądałem zagubionych Rosjan, to rzadki widok.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Bywalec

Domyślnie

niestety nie mogłem obejrzeć z prostego powodu - szkoła, ale śledziłem przebieg punkt za punktem w internecie (:

po wyniku 0:2 stwierdziłem, że przegraliśmy już na pewno. jednak na szczęście myliłem się ! uważam, że jak na polskie możliwości to zaszliśmy bardzo daleko. każde następne zwycięstwo będzie traktowane przez polaków inaczej i z większą satysfakcją (:

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czajna Zobacz posta
    a jakby ktoś nie widział to o 20.05 na Polsacie jest powtórka.. Nie wiem czy cały meczyk ale warto...
    o 17.30 i po 1 w nocy calosc bedzie mozna obejrzec w polsat sport

na polsacie maja byc chyba najciekawsze momenty
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Ja nadal gram w siatkę. Po drugim secie wierzyłem chyba tylko w cud. I oto zostałem nawrócony...
    Ot z ust mi wyjales... i jeszcze jedna rzecz - wydaje mi sie, ze brak zmian i granie jedna szostka teraz zaprocentowalo - po prostu nie bylo jak rozpracowac reszty zawodnikow

A cieszy mnie przede wszystkim jedno - to nie jest szostka + rezerwa do limitu. Oni wszyscy moga tworzyc pierwsza szostke:cool:
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Dopiero zaczyna Awatar tomekg
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reason Zobacz posta
    Za mięso i gaz :-)
    dokładnie !! Tylko żeby teraz nie wprowadzili embargo na polskie piłki do siatkówki :P jeśli taki w ogóle produkujemy

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

I ze mnie zarowno kiedys niezly gracz byl (na studiach babka od wfu na glos sie zastanawiala czy mnie nie pchnac do sekcji... ale wolalem sie uczyc ) - ulubiona pozycja to srodkowy bloku (za slaba technike ataku mialem) mimo ze z 8-10cm do idealu by mi brakowalo . A obecnie mocno kibicuje wlasciwie tylko i wylacznie siatkowce - reprezentacji Polski... pilka nozna mnie nie kreci, tak samo rozgrywki ligowe (gdzie kto bogatszy ten ma lepszy klub).

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Edit: nie wiem czy to prawda, wyczytane na forum gazety:
    Tak, to prawda. Sledzilem (i ogladalem wszystkie mecze Polakow) od samego poczatku terminarz i rozgrywki. Wstepnie terminarz grupy E byl ustawiony tak ze zwyciezca grupy A wszystkie mecze grupy E rozgrywa o godz 10:00 . Tak skosnookie byly pewne swego. Po tym jak pierwsza faza grupowa byla skonczona to male zawirowanie terminarza (przez chwile nawet byly wpisane dwa mecze na ta sama godzine... w tej samej hali ).
    Coz... kasa...

Co do meczu z Rosja to juz bylem pewien 3:0 . Wiare zaczalem tracic bardzo szybko bo po pierwszych 5 punktach pierwszego seta .
    Ale po pierwszych 4 pkt trzeciego - odzyskalem wiare, z zapartym tchem ogladalem jak z 2-3 pkt przewaga Polacy konsekwentnie ciagna ta przewage do konca. 4 i 5 set to juz deptanie blokiem, atakiem, obrona, kontratakiem.

A moje podejscie do postawy Rosjan przed jak i w trakcie meczu podsumowuje komentarz jaki wyglosilem do Poltawskiego jak po raz kolejny zostal zablokowany w czwartym secie i zrobil mocno zalosna mine: "a dobrze ci tak łysy *ju " .

Dzis z Serbia oczywiscie tez obejrze, choc mam nadzieje ze poprzedzajacy mecz bedzie pieciosetowy - wtedy zdaze obejrzec od poczatku (z pracy wychodze o 7 rano ).

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Aaaaa... 3:2 z Rosją, 3:0 z Serbią. Brak słów :-D

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów