Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Refurby - co dokladnie?

Domyślnie

Hmmm .... nie jest to takie kolorowe.

Przyglądałem się licytacji Canon Outlet: EF 24-105mm f/4L IS USM (Refurbished) która zakończyła się kwotą Ł621.00 + 5,99Ł kosztów przesyłki. Po przeliczeniu tego, jak na refurba to żadna rewelacja. Skąpiec.pl podaje ceny od około 3.749 zł.

No chyba, że zdarzają się jakieś przypadki ...

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ms714033 Zobacz posta
    Hmmm .... nie jest to takie kolorowe.

Przyglądałem się licytacji Canon Outlet: EF 24-105mm f/4L IS USM (Refurbished) która zakończyła się kwotą Ł621.00 + 5,99Ł kosztów przesyłki. Po przeliczeniu tego, jak na refurba to żadna rewelacja. Skąpiec.pl podaje ceny od około 3.749 zł.

No chyba, że zdarzają się jakieś przypadki ...
    Otóż to. Ceny może są atrakcyjne, ale raczej głównie dla mieszkańców UK, bo u nich sprzęt jest jednak cenowo "dopasowany" do poziomu życia.

Jeśli jednak ktoś ma możliwość to cenowo zakupy w USA są zdecydowanie korzystniejsze

PS. Chociaż z ciekawości poobserwuję na ilu GBP skończy się licytacja 1ds mk II, na razie cenowo jest bardzo przyzwoicie

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Teraz powiem tak - na tej stronce trzeba polowc. Zdarzja sie rozni kupujacy, jedni kupia bo chca a inni poluja. Ja tam pare rzeczy upolowalem i jestem zadowolony. Czasami zdarzaja sie aukcje ~ 90% wartosci nowki - tak wiec nie ma sensu. Trzeba polowc i tyle. Cierplowosci troche. Najlepiej aukcje konczace sie w piatki wieczorem i weekendy (zobczcie w historii ze ceny w weekendach mniejsze. Teraz przed swietmi zmozony ruch tak wiec polowac, polowac, polowac

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie

Ja mam zamiar sciagnac sobie apaarat ze strony www.bestpricecameras.com tam sa refarbisze wlasnie w wiekszej czesci i aparat ktury chce kupic czyli 400D z kitem i roznymi gadzetami typu zestaw czysczacy, 1GB karta. 639$ czyli w przeliczeniu jest ok 1850zł co jest bardzo oplacalne
    lecz jest tam jeden zonk ceny moga sie zmieniac jak w kalejdoskopei w ciagu 3 dni ceny tego zestawu byly takie
    539>679>579>639
    jak sie moj Wujek dowiadywal to zalezy ile osob w danym momecie kupi aparat
    po swietach ma sie unormowac cena wiec zamowie wtedy
    ale ceny jak patrze maja calkiem niezle
    http://www.bestpricecameras.com/prod...3796&up=713192
    pozdrawiam

Początki nałogu

Domyślnie

No przyznam że jak na sklep to ceny aż podejrzanie dobre. Kupowałeś tam coś kiedyś, czy ten 400D będzie Twoim pierwszym zakupem? Tak czy owak daj znać jak poszło, bo ciekawy jestem co to za wynalazek.

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kula Zobacz posta
    Ja mam zamiar sciagnac sobie apaarat ze strony www.bestpricecameras.com tam sa refarbisze wlasnie w wiekszej czesci i aparat ktury chce kupic czyli 400D z kitem i roznymi gadzetami typu zestaw czysczacy, 1GB karta. 639$ czyli w przeliczeniu jest ok 1850zł co jest bardzo oplacalne
    lecz jest tam jeden zonk ceny moga sie zmieniac jak w kalejdoskopei w ciagu 3 dni ceny tego zestawu byly takie
    539>679>579>639
    jak sie moj Wujek dowiadywal to zalezy ile osob w danym momecie kupi aparat
    po swietach ma sie unormowac cena wiec zamowie wtedy
    ale ceny jak patrze maja calkiem niezle
    http://www.bestpricecameras.com/prod...3796&up=713192
    pozdrawiam
    Powodzenia. http://www.resellerratings.com/store...rice_Cameras_6

LOL.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie

szczeze to ten sklep znalazl moj wujek
    tez mi sie nie podobala cena
    za piekne zeby bylo prawdziwe ale sie nakrecilem do puki nie przeczytalem tego co bylo na stronie ktora podesla KRZYCHU
    i chyba zrezygnuje i kupie po normalnej cenie
    p.s. dzieki wielkie krzychu dzieki tobie moze i zaoszczedzilem $$ i duzo nerwow !!
    pzodrawiam
    Ostatnio edytowane przez kula ; 03-12-2006 o 17:26

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

szczeze to ten sklep znalazl moj wujek
    tez mi sie nie podobala cena
    za piekne zeby bylo prawdziwe ale sie nakrecilem do puki nie przeczytalem tego co bylo na stronie ktora podesla KRZYCHU
    i chyba zrezygnuje i kupie po normalnej cenie
    Nie chyba ale koniecznie zrezygnuj. W przeciwnym przypadku wyrzucisz kasę w błoto.

p.s. dzieki wielkie krzychu dzieki tobie moze i zaoszczedzilem $$ i duzo nerwow !!
    pzodrawiam
    Żaden problem.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie

poczekam troche poswietach moze w stanach stanieja ceny i do tego musze troche dozbierac a wlasie sorrka za jeszcze wieksze OT ale mam pytanie czy znacie jakies sklep w Chicago z jakimis dobrymi cenami albo jakis sklep interntowy w stanach

Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

poczekam troche poswietach moze w stanach stanieja ceny i do tego musze troche dozbierac a wlasie sorrka za jeszcze wieksze OT ale mam pytanie czy znacie jakies sklep w Chicago z jakimis dobrymi cenami albo jakis sklep interntowy w stanach
    Znamy ich pełno (internetowych) - wystarczy użyć forumowej wyszukiwarki albo google'a. Ja zawszę kupuję w http://www.bhphotovideo.com
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów