Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: ile za taki zestaw??

Mieszany widok

Domyślnie ile za taki zestaw??

Witam tak sobie pomyslałem że może bym się na D30 przesiadł narazie w związku z tym musiał bym sprzedac mojego 350d więc tutaj pytanie ile mniej więcej mozna by wziąć za taki zestaw:
    Canon 350d
    Grip
    obiektyw kit
    obiektyw 55-200 4.5-5.6 USM
    4 baterie (jeśli do d30 są inne bo jeśli takie same to bym zostawił)
    wszystko na gwarancji UK
    kupione 4 miechy temu w Josseps.

raczej bym wystawiał na ebayu wiec proszę o porady
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Na D30? Jeżeli matyca z 3mpx sprzed ładnych paru lat Cię nie odstrasza-to czemu nie. Różnicę cenową pomiędzy 350d a d30 dołożysz do lepszego szkła

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shark-uk Zobacz posta
    Witam tak sobie pomyslałem że może bym się na D30 przesiadł narazie w związku z tym musiał bym sprzedac mojego 350d ...
    wszystko na gwarancji UK
    kupione 4 miechy temu w Josseps.
    Nie wydaje mi się to najlepszym pomysłem. Pomijając fakt, że pewnie finansowo sporo na tym stracisz, to czyżbys naprawdę tak szybko wykorzystał możliwości 350D...?
    Piszesz w stopce o chęciach i zacięciu... do czego masz te chęci? Do handlu sprzętem?
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

może koledze chodzi jednak o 30D ?!

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Wpisz sobie 350D, gripa i obiektyw w wyszukiwarkę ebaya, każ szukać w zakończonych i weź pod uwagę tylko ceny ostateczne albo "Buy Now". Wyciągnij średnią. W zależności od tego, jak bardzo zależy Ci na sprzedaży, odejmij od 10 do 30%. Finito.

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

to niech uważa bo słyszałem już o paru takich co się dali nabrać a właściwie sami się nabrali bo na aukcjach wyraźnie pisze co jest sprzedawane a to Canon wpadł na dość nieszczęśliwy pomysł żeby zrobić D30 i 30D (całe szczęście że jeszcze NIkon nie wypuścił D30)

Domyślnie

sprostowanie
    oczywiscie ze chodzilo mi o 30D poprostu w nocy tak mi sie wysnilo i przed wyjsciem do pracy pisalem
    Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3

martinbartnicki.com

Bywalec Awatar senturion
    Miasto
    Leżajsk-Dębica: Podkarpackie

Domyślnie

30D to juz lepiej brzmi moge sie mylić ale mysle ze cena około 3000zł by sie kreciła, ale wszystko zalezy od stanu.
    REBEL+KIT+BG-E1+Kingston 512 MB+SanDisk 1GB+statyw hama+czas pokaże :rolleyes:

Domyślnie

hmm to akurat by mi styko na 30D body bo ta promocja canona ze zwrot 100 funtow jeszcze chyba trwa z tego co kojaze wiec na swieta bym sobie jeszcze prezent zrobil.
    Ps.w stanie idealnym jak ze sklepu.
    ps2: nie ma chyba opcji szukania na ebayu zakonczonych aukcji wlasnie sprawdzalem i nie znalazlem.
    Ostatnio edytowane przez Shark-uk ; 27-11-2006 o 15:26

martinbartnicki.com

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shark-uk Zobacz posta
    ps2: nie ma chyba opcji szukania na ebayu zakonczonych aukcji wlasnie sprawdzalem i nie znalazlem.
    Trzeba się zalogować...

Ale naprawdę nie zastanowiłes się ani chwili nad tym co Ci wcześniej napisałem?
    4-miesieczny aparat i juz jest be? Myślisz, ze zrobisz lepsze zdjęcia za pomocą 30D?
    W lutym wylezie coś nowego i przed Wielkanocą będziesz sprzedawał 30D, żeby sobie zrobic kolejny prezent? Można i tak, ale czy warto startować w tym wyścigu szczurów?

Warto przeczytać i się zastanowić:
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4980
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 27-11-2006 o 17:07
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów