BC-700 można dostać na allegro za ok 120 zł w zestawie z 4xeneloop'ami . Naprawdę warto dołożyć dla świętego spokoju. Mam takowy zestaw od 2 miesięcy i póki co złego powiedzieć nie mogę.
BC-700 można dostać na allegro za ok 120 zł w zestawie z 4xeneloop'ami . Naprawdę warto dołożyć dla świętego spokoju. Mam takowy zestaw od 2 miesięcy i póki co złego powiedzieć nie mogę.
polecam również bc 700 WARTO dopłacić i mieć spokój na wieki
u mnie działa z eneloopami z reguły co 2 dzień coś sie w niej ładuje więc jest często na chodzi i od ponad roku bez problemów
Dzięki koledzy za opinie, posłuchałem waszych rad i k upiłem BC 700 mam nadzieje że będe zadowolony, ale na Eneloop musze troche poczekać nie wszystko na raz :-)
Witam!
Kupiłem również BC-700. Po jakim czasie pokaże pojemność, jaką maja aku, jeśli użyłem funkcji TESTOWANIE (prąd ładowania 500 mA)? Inaczej, kiedy mogę sprawdzić jaką mają obecnie pojemność aku, czy dopiero po zakończonym cyklu?
K.M.Ż
Mam nowe Sanyo Eneloop o pojemności 2000 mAh
K.M.Ż
Super dzięki!![]()
Jeszcze jedno, czy nowe jest dobrze sformatować (funkcja ROZŁADOWANIE )?
K.M.Ż
łeń z Ciebie przeokrutny ....
dobra SZUKAJKA
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
zapomniałem dodać :formatuje się dysk - baterie formuje
Ostatnio edytowane przez KLeszek ; 09-02-2010 o 07:19 Powód: Automerged Doublepost
Panowie, czy ktoś ma adres bądź kontakt do serwisu firmy techoline? W grudniu 2008 kupiłem BC-900 i na początku tego roku padła - niby coś wyświetla, ale nie da się zmieniać funkcji (ładowanie/rozładowanie/...) ani uruchomić żadnego procesu (np. ładowania). A może jest jakiś rodzaj resetu dla tego urządzenia?
Sprzedawca z allegro od którego kupiłem już ich nie sprzedaje. Nie bardzo też wie gdzie mogę się z tym zgłosić. Napisałem również maiala do producenta w Niemczech, ale na razie nie odpowiedzieli.
Jestem strasznie zły bo używałem jej bardzo sporadycznie a nowa z kompletem enloopów kosztuje ponad 170zł. Mam też pewne obawy, że serwis poprostu nie istnieje
Ma ktoś doświadczenia z innymi procesorowymi? Na allegro są jeszcze takie (z tych bardziej zaawansowanych):
ŁADOWARKA PROCESOROWA MH-C9000
(http://www.allegro.pl/item915486760_...0_zas_12v.html)
Miłego dniamoja www