Pokaż wyniki od 1 do 10 z 442

Wątek: Ładowarka akumulatorów NIMH

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aqua Zobacz posta
    czy BC-900 i BC-700 maja mozliwosc ladowania z gniazdka zapalnczki oczywiscie bez przetwornicy na 220V?
    Mają i nie mają..
    Zanim mnie "zwierzgasz" za niekonkretną odpowiedź, zdąrze ją rozwinąć. BC 900 jest zasilane prądem 3V, wiec o podpieciu jej bezpośrednio pod gniazdko zapalniczniki trzeba zapomnieć. Jednak jakiś kwartal temu widzialem na allegro u uzytkownika braab zasliniacz samochodowy do BC 900. Czy on pasuje do BC 700 nie wiem, bo tej akurat (jeszcze) nie mam, i nie mam jak sprawdzić jej parametrow zasilania.
    Canon EOS 300D | Canon EF-S 17-85 IS | Manfrotto 479-4B | 234RC | PowerShot A95

Uzależniony
    Miasto
    Polska

Domyślnie

BC-900 i BC-700 maja odpinany kabel?
    Jesli tak to czy moglby ktos pokazac mi zdjecie koncowki tego kabla i jeszcze prosba o zmierzenie srednicy tej wtyki

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aqua Zobacz posta
    BC-900 i BC-700 maja odpinany kabel?
    Jesli tak to czy moglby ktos pokazac mi zdjecie koncowki tego kabla i jeszcze prosba o zmierzenie srednicy tej wtyki
    Mają odpinany kabel zasilający. Jak znajde suwmiarke*, to podam dokladny wymiar, przy okazji wrzucając zdjecie, przypuszczalnie dziś wieczorkiem.

* wiem ze mam, ale nie pamietam gdzie ją polozyem..
    Canon EOS 300D | Canon EF-S 17-85 IS | Manfrotto 479-4B | 234RC | PowerShot A95

Uprawnienia umieszczania postów