Miało być 2000 mAh a nie 200 mAh oczywiście.
Miało być 2000 mAh a nie 200 mAh oczywiście.
Dzięki, już je kupiłem. Teraz pozostaje kwestia co z nimi zrobić w BC700, którą też zamówiłem.
Jak to co - wlozyc i naladowac. Przeczytaj pare watkow w gore pradem 500/700 nie laduj 200 i spoko (500 to jak AbrahaM p[odaje bezpieczna wartosc - jesli masz Eneloopy mozesz nawet je 700 lub wyzej potraktowac). Ja w zaleznosci od tego ile mam bateryjek do naladowania po robocie to laduje 500 lub 700 (eneloopy zawsze 700) i jakos nie mam problemow
"SANYO, największy producent akumulatorków na świecie położył właśnie kres wadom akumulatorków. SANYO prezentuje wstrząsającą innowację: pierwszy na świecie akumulatorek z możliwością ładowania gotowy do natychmiastowego użycia"
?
+ wolniej się rozładowuje, leżąc grzecznie w szufladzie.
Wglada na to ze Panowie swebodzinski i info to ta sama osoba
Co do MH-C9000 to juz troche sie sprzedalo na allegro i cena nie spadla?
W tym watku mało znazłem informacji o godnych polecenia ładowarkach znanych firm? Było o firmie Ansmann ale bez podawania modeli
To jaka ladowarke wybrac![]()
BC 700 lub 900 szczerze polecam mam 900tke i laduje pieknie mam 580EX II )oraz 3 dodatkowe wyzwalane przez PC) jak sie zafoce to potem pradem 700 (jak mi potrzeba "szybko" jak nie ot 500) eneloopy laduje i gotowe do "strzelania". Duzo osob na forum ma wlasnie te ladowarki i jakos (z tego co sie czyta) to 99.99% jest zadowolona. Oczywiscie ze sie moze zdarzyc wadliwy egzemplarz wiadomo "zlosliwosc rzeczy martwych". Jesli nie potrzebne ci "bajery" typu przejsciowki z AA na wieksze baterie oraz dodatkowa troba to jestem za BC 700 - jesli moga ci sie przydac (np do latarki w razie czego wlozyc) to BC 900. Oglolnie jestem bardzo zadowolony i polecam - moja poinia nie bazuje na "wyczytanych" danych tylko uzytkowanie (mam jeszcze w domu Nikona Coolpix'a 3100 oraz Canon'a PS 540 + 4 lampy - w sumie bateryjek w "pip" - wszystko pieknie smiga - do tego moge polecic sanyo eneloop'y i piekny tandem).
Taak, też mi się wydaje że to ta sama osoba. Co do MH-C9000, obserwuje temat i cene, może jak się odkuje finansowo (po pilnym, niespodziewanym i nieco drenującym kieszen remoncie dachu), i/lub spadnie jej (MH-C9000) cena to w ramach eskperymentów ją nabęde, ale jak na razie mam zdecydowanie inne priorytety.
Jaką wybrać ? BC 700 albo BC 900 - No chyba że masz ochotę poświęcić się nauce, i ku chwale Canon-Board potestować Maha MH-C9000, w teorii to jest zupełnie niezła ładowarka, więc mógłbyś tą teorie zweryfikować.
Ostatnio edytowane przez AbrahaM ; 19-10-2007 o 21:04
Canon EOS 300D | Canon EF-S 17-85 IS | Manfrotto 479-4B | 234RC | PowerShot A95