Pokaż wyniki od 1 do 10 z 442

Wątek: Ładowarka akumulatorów NIMH

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swebodzinski Zobacz posta
    Jedynie co mam na celu to pokazanie, ze istnieja produkty drozsze, ale za to w jakis tam sposob lepsze.
    dziekujemy - cale zycie sie czlowiek uczy

A czy agresywnie ? Pewnie i tak. Ale jak sie czyta te wszystkie wypowiedzi na temat ic-8800,bc-900,bc-700 czy jak to jeszcze tam zwal to tak sobie mysle, ze czlowiekowi wszystko mozna wmowic.
    a moze to dlatego ze u wiekszosci ta ladowarka dobrze sie spisuje i sa zadowoleni ?? no ale skoro Ty napisales, ze tylko im to wmowiono, to pewnie masz racje

Moje cudo posluzy mi przez najblizsze pare lat (szacuje 4-5), gdyz nie sadze, zeby w aparatach szybko pojawily sie ogniwka 20A, a takie moj cudak potrafi naladowac. Poza tym w tym przedziale cenowym do 65$ jest to wg. mnie najlepszy wybor.
    i znow "wg. Ciebie" 8)

Oczywiscie ktos powie: Panie za 4-5 lata to samoloty beda na Ksiezyc lataly i wymyslimy ogniwa samoregenerujace. Moze tak a moze nie? W kazdym badz razie oslawiona 700 (900 juz sie nie produkuje) z mozliwoscia naladowania akumulatorka max 3000mAh juz tego nie doczeka. A sadze, ze takie ogniwka to juz w przyszlym roku beda.

Wiec co, kupujemy sobie nastepna a ta do magazynu rzeczy niepotrzebnych. I co nie szkoda kasy?
    a skad pewnies ze tak bedzie dostales jakis cynk z przyszlosci ?? ciagle odnosze wrazenie ze probujesz na sile narzucac innym swoje spojrzenie na twoje "cudo" i "badziewne" bc 700 .. efekt jaki jest, kazdy widzi :wink:

No ktora szanujaca sie firma pozwoli sobie na takie buble?
    znajomy 5 razy z rzedu serwisowal nowe Volvo.. tez powiesz, ze ta firma to szmelc bo przytrafil sie taki wlasnie przypadek

wiecej dystansu, to tylko "glupia" ladowarka a odnosze wrazenie ze traktujesz ten temat jak jakas walke godna lepszej sprawy :wink: .. miej sobie niewiadomo jakie "cudo" do ladowania bateryjek - zapewne wszyscy ciesza sie razem z Toba i zycza Ci wielu udanych ladowan .. innym wystarczy np. bc 700 i tez maja prawo byc happy :wink:
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 14-06-2007 o 09:36

Uprawnienia umieszczania postów