Pokaż wyniki od 1 do 10 z 442

Wątek: Ładowarka akumulatorów NIMH

Widok wątkowy

swebodzinski
    Guest

Domyślnie

Coz, w takim razie wypada tylko przeprosic, co niniejszym czynie. Nie chcialem nikogo urazic.
    Niemniej z wypowiedzi wynikalo, ze takowa 'odjazdowa' 700 Pan zaposiada. Jeszcze raz wielkie przepraszam. Niemniej juz pare pieter wyzej napisalem dlaczego wg. mie 700 w ogole powstala. I bynajmniej nie jest to tylko roznica w duperelach (czytaj dodatkach, gadzetach czy jak to zwal), a w rzeczy zasadniczej. Bo jak mozna sobie obciac max prad i wmowic wszytkim, ze ma sie najlepsze cudo pod sloncem. Po prostu firma ktora robi tekie jaja jest do luftu i szkoda pieniedzy na jej produkty. I dla tego nie skusilem sie na ten szajs tylko kupilem sobie to co kupilem i wiem, ze jest warte swojej ceny. I pal szesc pojemnosci napisane na blaszcze. Jak dla mnie moze byc tam napisane zamiast 2500, 2600 ,2700 nawet i 10000, niemniej zawsze wiem, ze moj pradzik mnie nie zawiedzie. I ze nie musze targac 10 zestawow aumulatorow jak to co poniektorzy robia, ale wysztarczy tylko 2. Jeden w aparacie a drugi w kieszeni. Ot co.

Jest roznica ? Wydaje mi sie, ze jest. Bo po kiego grzyba kupowac 2,3 czy ile tam ladowarek (szybkie, wolne, biale czarne) kiedy mozna raz a dobrze. Cenowo i tak wyjdzie taniej.
    A co targacie po 3 ladowarki ze soba ? Ja targam 1 i to jak musze bo mi sie nie chce ogniwek naladowac.

Piotr Swebodzinski
    Ostatnio edytowane przez swebodzinski ; 14-06-2007 o 01:51 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów