prawdopodobnie to niejest wina programu wydaje sie ze masz
ustaw dvd na edit czy cos takiego tak zeby za kazdym razem najpierw wysfietlał menu
prawdopodobnie to niejest wina programu wydaje sie ze masz
ustaw dvd na edit czy cos takiego tak zeby za kazdym razem najpierw wysfietlał menu
Witam
Mam nadzieję, że po tak długim czasie jest szansa na odświeżenie tego tematu, że są jeszcze użytkownicy realizujący prezentacje w tej aplikacji.
mgregor napisał
W wersji 3.0.3 pro realizuje się to tak:Mankamentem tego programu jest to, ze nie mozna montowac podkladu dzwiekowego (tzn mozna dodawac muzyke, ale nie mozna jej ciac, skracac itp)
1.Wybieram Music
2.Zaznaczam utwór
3.Otwieram Tool->Manually trim selected music
4.W otwarym okie masz dwie możliwości
a) start/end time
b) użyć muszki i zaznaczyć na graficznym wykresie fragment (białe zaznaczenie) muzyki, który chcesz wykorzystać. Zatwierdzasz wybór Trim using selected regin,
ale to pewnie już wiesz.
przemo_21 napisał
Dlaczego bez filmików. Np dajesz 10,20 zdjęć i puszczasz je po okręgu poziomo lub pionowo. Szablonów jest kilkanaście. Co ty na to?Może być bez możliwości dodania filmików bo bradziej mi chodzi o prezentację zdjęć z podkładem muzycznym.
Realizuję projekt w MOT 3.0.3 pro. Na czołówkę zrealizowałem sygnaturę z animacją w formacie gif, wykonałem to w Image Ready - podgląd w IR dla Firefoxa potwierdza działanie animacji.
Moje pytania to:
1. Dlaczego mój gif w MOT pro nie działa prawidłowo( brak animacji). Co jest potrzebne by działało?
2. kodek mpge2 instalujemy w folderze plugin tak?
3. fonty z polskimi znakami jak?
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych podjęciem tematu.