Witaj Norbercie!
Ja podobnie jak Rafał - gdzieś już widziałem te zdjęcia
Baaa nawet chyba komentowałemco nie zmienia faktu, ze dalej mi się bardzo podobają!
Dawaj następnę bo wiem, ze są również przednie!
Pozdrowienia!
Paweł
coś do śmiechu:rolleyes: , pełna klatka, 400mm + c. 350d, mam nadzieję że wybaczycie Panu i Władcy i mi nędznemu podglądaczowi, uwaga nigdzie nie publikowane![]()
Regulamin pkt 8.
I dla rozlużnieniaz tego samego dnia portretowo...
Regulamin pkt 8.
witam
bdb podobaja mi sie![]()
Coś dla małej aktualizacji...
duet, potyczka i krzyk...i już was nie zanudzam
Regulamin pkt 8.
Witaj
Duet fajna fotografia, niezłe zestawienie odwiedzajacych ta stołówke, Bielików, srok i wrony siwej
Potyczka - tylko TY wiesz o co chodzi bo to widziałes na własne oczka
Krzyk- niezłe, ekspresyjne
Wszystkie zdjecia posiadaja wade szczególna dla krótszych ogniskowych, mianowicie trzy plany, o ile te dwa pierwsze mi nie przeskadzaja, to trzeci: niebo bez koloru jest juz denerwujące
Pozdr
rafał
Ok, dzięki za analizę... Rafale co do tego trzeciego planu faktycznie wszystkie zdjęcia były robione 400/5.6 przysłona oscylowała w granicach 6.3-7.1 może powinienem otworzyć ją na maks. ale starałem się uzyskać optymalną GO, poszedłem na pewien kompromis ale może niezbyt zasadny... to tylko część pewnego cyklu więc...![]()
Regulamin pkt 8.
pierwsze i trzecie świetne, drugie takie sobie. W trzecim przeszkadza mi pierwszy plan - niestety najciekawsze jest tuż nad nim i nie sposób go nie zauważyć.