Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Sprzedac reportaz

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

nie pokaze bo jak sie okazalo goscie jeszcze nie maja zakupionych "zbroi" i musze poczekac do marca a sekcja jest rzeszowska - nowo powstajaca

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    A od kiedy to gazety przejmują się jakością zdjęcia? Przynajmniej z mojego doświadczenia wiem że wszystko idzie po znajomości. Biorą zdjęcia od swoich kompaktowców.

Odemnie Gazeta Krakowska wzieła jedno jedyne zdjęcie z "imprezy" we Wrocławiu - i to niezbyt wybitne - wysłałem im wiele lepszych.

Żeby było mało to zdjęcie podpisali innym nazwiskiem.
    to co piszesz to niestety prawda. chociaz nie dziwie sie tez, bo goscie pracowali zeby dostac sie do redakcji i teraz nie chca zeby im odbierac chleb od ust. to jest wlasnie taka polityka redakchjna i dotycza ona tez dziennikarzy piszacych. a jezeli chodzi o jakosc zdjec czyli w duzej mierze sprzetu, to nie zarabia sie tam az tyle zeby pozwolic sobie na caly nowy sprzet. w redakcji w ktorej krecilem sie chwile byl jeden nikon d 70 z 3 letnim stazem, kitem, stalka 20mm i tele 80-200 plus sb-800, a drugi foto mial 10d, 17-40 i tele w naprawie.
    i z tego co wiem to z prawem prasowym i autorskim roznie to bywa ale podobno agora podchodzi do tego bardzo powaznie.
    Ostatnio edytowane przez schabu ; 24-11-2006 o 16:21
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Uprawnienia umieszczania postów