jak ktos ma chwile czasu to zapraszam na www.melon.it.pl - zakładka: Ludzie/Monia_1![]()
jak ktos ma chwile czasu to zapraszam na www.melon.it.pl - zakładka: Ludzie/Monia_1![]()
Ostatnio edytowane przez Melonpl ; 05-05-2007 o 10:58
Melonpl, ja poświęciłem i przyznam, że masz wiele świetnych ujęć. Szczęgónie porusza mnie _mg_3384 - schody Świątyni Hatszepsut, Luxor, Egipt. Porusza mnie z wiadomego powodu ;-)
Fajny temat, jakoś go wcześniej nie zauważyłem :neutral:
Z rad to proponuję wspomnieć jeszcze o dość dużej karcie pamięci, bo właściwie to dopiero przy dużej ilości zdjęć można liczyć na sukces. Przynajmniej ja tak mam...Co do sprzętu, to sporą część fot robię m42 i manualnie staram się łapać ostrość. Przez to więcej czasu spędzam z małą :-)
Zresztą czasem IMHO warto olać ostrość...
Więcej na stronie Agnieszki
Analog: Canon AE1 + Canon 50 mm 1,8, 28 - 80 3.5 - 4.5 macro | Cyfra: Canon EOS 5D + grip; Canon EOS 350D + Grip | Sigma 28 - 70 DG | Canon 50 mm 1.8 | Canon PowerShot G3 | m42: 1:2.8 35 mm Weitwinkel; Jupiter 37A; Zenitar 16 mm | mieszek do macro | cokin
kubicki.BLOG | kubicki.info | Deviantart | Rumours About Angels II | moja galeria na forum
Witam wszystkich
ciekay bardzo watek tu sie wytworzyl, zwlaszcza dlatego ze sie interesuje fotografia dziecieca.
Moj sposob na zdjecia dzieciakow to praktycznie zaden sposob, po prostu cykac i zawsze cos z tego musi wyjsc. uzywam przewazie canon 350d z 50mm 1.8 i tamron 28-75 2.8. No i ostatnio coraz czesciej canon plasticzek 300v z 50mm 1.8 i kodak portra 160vc.
zapraszam na moja strone www.piotrmotyka.com i oczywiscie prosze zerknac do sekcji children
pozdrawiam i milego ogladanka
Picia- nie wiem ile razy jeszcze bede to pisał :smile: oczy nie rasowane czy jak to inni sobie nazywaja, takie oczka ma moj synek, reszte zrobiło domowe swiatełko, a może poprostu wiem jak sie osługuje takie dziwne cos jak aparat :wink:
Pzdr.
towersivy: Kręciłeś kolorami. Na przykład synek ma sine usta. To jest podkręcanie jakieś :-)