Pokaż wyniki od 1 do 10 z 71

Wątek: Fotografia sportowa

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Z perspektywy sportowca wiem ze mocna seria z lampy może czasami dość mocno przeszkadzać, dekoncentrować - dziwie się ze na rozgrywkach w wysokich ligach zezwalają na takie niedogodności dla graczy.
    to że przeszkadza to jest całkiem inna sprawa... to że sportowcy czasami "niechcący" trafią delikwenta błyskającego piłką jeszcze inna sprawa, a zakazów nie ma i tyle.

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Równie dobrze mogliby trąbek, bębnów, wycia, krzyków zakazywać - to też są elementy dekoncentrujące. Ale nie - profesjonaliści nie mogą sobie pozwolić na dekoncentrację czy to przez efekty dźwiękowe czy świetlne. Czasem jakiś blik od słońca - zależy od godziny rozgrywania meczu, czasem ciasna albo wyjątkowo wielka hala zaburzająca perspektywę itp - po to tyle godzin i lat trenują by być przygotowanym na wszystko.
    podpisuję się pod tym czym tylko się da!!! Powiem więcej... widziałem na przykład w Słupsku na meczu Czarnych (koszykówka) pstryków, którzy w momencie wykonywania osobistych przez zawodników gości walili serią stroboskopową skierowaną na wprost. NIKT IM TEGO NIE MÓGŁ ZABRONIĆ chociaż ja nie pochwalam takich praktyk, i będąc kibicem jednej z drużyn nie zakładam do focenia nawet barw klubowych gdyż uznaję takie coś za nieprofesjonalne, podobnie jak złośliwe błyskanie.
    Ostatnio edytowane przez andres ; 10-12-2008 o 23:35

Uprawnienia umieszczania postów