Pierwsze z trzech ostatnich naprawde ciekawe (kompozycja). IMHO Opowiada jakas historie. Cala galeria ciekawa, choc zdjecia ze szrotu po obejzeniu drugi i trzeci raz robia na mnie wrazenie plastikowych. (wiem prawdopodobnie tak mialo byc)![]()
Pierwsze z trzech ostatnich naprawde ciekawe (kompozycja). IMHO Opowiada jakas historie. Cala galeria ciekawa, choc zdjecia ze szrotu po obejzeniu drugi i trzeci raz robia na mnie wrazenie plastikowych. (wiem prawdopodobnie tak mialo byc)![]()
Canon 30D + BG-E2 + Canon EF-S 17-85 f/4-5.6 IS USM +EF 70-200 f/2.8 L
Dorzuciłem jeszcze "Majsterek 5" w kwadracie do serii i cały zakład na poprzedniej stronie.
Ostatnio edytowane przez MMM ; 30-05-2007 o 17:14
Ależ pięknie sie ogląda te fotki... Nawet nie wiem kiedy znalazłem sie już na 10 stronie![]()
Ostatnio edytowane przez Hiv ; 05-06-2007 o 00:07
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Super są te fotki, nie ma się do czego przyczepić.
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
Seria z "Majsterkiem" Świetna, portrety "Płatek........." również świetne.
Pzdr.
wybornie! nie wiem dlaczego ale pierwsze co mi przyszlo do glowy to "wow ale matrix" :-) no i nie kasuj exifow bo teraz to musisz wszystko wyspiewac jak na spowiedzi ;-)
Wspaniałe. Jak ci się udaje na tych wszystkich zdjęciach takie światło łapać?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
dobrze, że o tym przypominasz, bo mam wrażenie, że coraz więcej osób o tym nie tylko zapomina, ale w ogóle nie wie w dobie powszechnej dostępności aparatów - ludzie mają nastawienie 'pstrykasz i masz'
czyli 'bardzo łatwo: pstryk! i światło'
tylko że wtedy ma się fotkę, a nie fotografię
naprawdę piękne światło zastane trzeba sobie wychodzić, wytropić, upolować, cierpliwie wyczekać
ale teraz ludzie chcieliby mieć wszystko natychmiast...
ps
a zdjęcie bardzo mi się podoba