Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Pentax K10D w piątek w Krakowskim Media Markt

Początki nałogu

Domyślnie

zażalenia to nie do MM tylko do f-my Apollo, koledzy niestety, tak wygląda handel w Polsce... W dodatku nie można zamawiać z prawem zwrotu... jak towar nie pójdzie to trzeba się z nim bujać.... a jak trudno sprzedać w Polsce Pentaxa zwykłemu zjadaczowi chleba ("Panie, a co to za marka ?") to tylko sprzedawcy z MM wiedzą najlepiej u nas był do pomacania na szkoleniu ale ja akurat miałem free day i nie macałem, ale kumple mówili, że zajebiście szybki AF już z kitowym szkłem

PS. a jeśli sprzedawca wypalił z takim tekstem to faktycznie jakiś prostak z niego....
    PS2. poza tym ten Pentax....to może napsuć krwi firmom, z którymi się lepiej handluje...
    niestety, biznes is biznes...
    Ostatnio edytowane przez Teo ; 09-12-2006 o 02:04

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Mój znajomy o mało nie kupił w MM ale mu nie przytrzymali .
    Apollo apollem ale po prostu pentax ma gdzieś nasz rynek i tyle. Jakoś inne firmy potrafią dać puszkę do sklepów w "trzy" godziny po premierze - także to żadne tłumaczenie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Mój znajomy o mało nie kupił w MM ale mu nie przytrzymali .
    Apollo apollem ale po prostu pentax ma gdzieś nasz rynek i tyle. Jakoś inne firmy potrafią dać puszkę do sklepów w "trzy" godziny po premierze - także to żadne tłumaczenie.
    Myslisz, ze Pentax lekcewazy focacych w Polsce? Moze opieraja swoje analizy o lekture forum ?
    Czesc.Ch.
    Analog ma "dusze".

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky Zobacz posta
    Myslisz, ze Pentax lekcewazy focacych w Polsce? Moze opieraja swoje analizy o lekture forum ?
    Czesc.Ch.
    Może nie lekceważy ale po prostu nie uważają, że tu mogą zrobić dobry interes. Gdyby było inaczej to dawno zmieniliby dystrybutora.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu

Domyślnie

mimo wszystko wielu klientów pyta o tego Pentaxa... ale szefa jakoś trudno do tego przekonać...sam jestem ciekaw zdjęć z tej puszki...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Białystok
    ...coś tam + ATS 80 HD

Coś już napisał Awatar Chomiczq
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

kupowal ktos w Szwajcari? jak jest z podatkiem w polsce? placi sie jakies clo? Mozecie polecic jakies dobry (czytaj bez oszustw) sklep, w ktorym bede mogl bezpiecznie kupic k10D ?
    300D + 18-55 f/3.5-5.6 + 50 f/1.8 + SMC Takumar 50 f/1.4 + MC HELIOS 135 f/4 + MC Helios 50 44M4-7 f/2 + Industar 50mm + MC Auto Revuenon 200 f/3.5 i jakieś inne badziewia...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów