Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Pentax K10D w piątek w Krakowskim Media Markt

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Pentax K10D w piątek w Krakowskim Media Markt

Ma być podobno po 3999 zł z 18-55 ale to mniej ważne. Ważniejsze, że będzie mozna podjechać, pomacać, cyknąć ze 2 fotki na właśnej karcie (skąd ja SD wezme :P). Co bardziej ciekawi krakowiacy pewnie się udadzą oglądnąć. Jak cyknę parę fot to zdam jakąś relacje, chętnie porównałbym te 22bity vs 30D czy faktycznie to "chłyt martetingowy" :grin:

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    Ma być podobno po 3999 zł z 18-55 ale to mniej ważne. Ważniejsze, że będzie mozna podjechać, pomacać, cyknąć ze 2 fotki na właśnej karcie (skąd ja SD wezme :P). Co bardziej ciekawi krakowiacy pewnie się udadzą oglądnąć. Jak cyknę parę fot to zdam jakąś relacje, chętnie porównałbym te 22bity vs 30D czy faktycznie to "chłyt martetingowy" :grin:
    Hmmm...cena 3999PLN? Mój znajomy zastanawia się czy nie ściągnąć ze Stanów. Znalazł ofertę za 928 $ z kitem.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Bardziej chyba opłaca się zakup w Szwajcarii:
    http://www.toppreise.ch/index.php?a=...fac820c1e66dc7
    przy założeniu kursu 2,4 wychodzi za body jakieś 2.710 PLN.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Hmmm...cena 3999PLN? Mój znajomy zastanawia się czy nie ściągnąć ze Stanów. Znalazł ofertę za 928 $ z kitem.
    Oczywiście że cena chora Ale mi chodzi głównie o "organoleptyczne" pomacanie Będę kupował teraz 30D i cały czaś się waham, choć system Pentaxa i CCD odstraszają skutecznie.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michu (Pentax) Zobacz posta
    Bardziej chyba opłaca się zakup w Szwajcarii:
    http://www.toppreise.ch/index.php?a=...fac820c1e66dc7
    przy założeniu kursu 2,4 wychodzi za body jakieś 2.710 PLN.
    No to mu muszę poddać jeszcze taką możliwość.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dali w dupe i nie ma. Nie doszedł Czemu wiedziałem że tak będzie dowiedziałem się, że " W GRUDNIU BEDZIE, NIECH PAN NIE TRUJE ****" na co się zdenerwowałem i kazałem poprosić kierownika działu ze robią w buca ludzi i na dodatek jest dość niemiła obsługa. Kierownik sam nie wiedział co powiedzieć, ehh - mediamarkt

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

(...) dowiedziałem się, że " W GRUDNIU BEDZIE, NIECH PAN NIE TRUJE ****" na co się zdenerwowałem i kazałem poprosić kierownika (...)
    Serio tak powiedzieli - weseli ludzie ??:.
    Kapitan Wagner

Domyślnie

dowiedziałem się, że " W GRUDNIU BEDZIE, NIECH PAN NIE TRUJE ****"
    MediaMarkt - przytułek dla sfrustrowanych sprzedawców, a jeśli o klientów chodzi, to jednak chyba - dla idiotów. No mieli pecha, że jednak ktoś chciał obejrzeć tego Pentaxa :grin:

Domyślnie

Dali w dupe i nie ma. Nie doszedł Czemu wiedziałem że tak będzie dowiedziałem się, że " W GRUDNIU BEDZIE, NIECH PAN NIE TRUJE ****" na co się zdenerwowałem i kazałem poprosić kierownika działu ze robią w buca ludzi i na dodatek jest dość niemiła obsługa. Kierownik sam nie wiedział co powiedzieć, ehh - mediamarkt
    Chyba przesadziłeś tymi słowami, nie wierzę by tak ostro pojechali z klientem. A raczej i tak tam wrócisz bo w przyszłą środę "kadyszke" można będzie tam już pomacać, nie znam innego miejsca w Krakowie gdzie będzie to można robić, zalecam większy spokój i cierpliwość. NIe zawsze jest tak jak się chce, tak było chyba i w tym przypadku.

Pozdrawiam serdecznie
    GA
    5D MarkII i III, + szkiełka L ... i Mitros+

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gall_Anonimowy Zobacz posta
    Chyba przesadziłeś tymi słowami, nie wierzę by tak ostro pojechali z klientem. A raczej i tak tam wrócisz bo w przyszłą środę "kadyszke" można będzie tam już pomacać, nie znam innego miejsca w Krakowie gdzie będzie to można robić, zalecam większy spokój i cierpliwość. NIe zawsze jest tak jak się chce, tak było chyba i w tym przypadku.

Pozdrawiam serdecznie
    GA
    Wróci nie wróci ale jeśli takie słowa padły to im gratuluję "jakości obsługi". No chyba że kolega trochę nadinterpretował.
    Kapitan Wagner

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów