Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 34

Wątek: Halemba.

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Odróżnijmy żałobę narodową od żałoby redakcyjnej.... Mam znajomych z Katowic i okolic.... myślisz, że w tej aglomaeracji jaką jest śląsk wszyscy chodzą na czarno bo każdy kogoś stracił? Nie! A co dopiero mają powiedzieć w Szczecinie czy Suwałkach gdzie gro ludzi kopalni na oczy nie widziała.... A żałoba narodowa zabrania oragnizowania koncertów (no chyba, że Rubik z tym swoim niewydarzonym Psałterzem.....)..... To, że redakcje i strony internetowe sa na czarno nie oznacza, że jakiś Zenek w Szczecinie ma zabronione pobawienia się na zabawie, ale żałoba narodowa już zabrania....
    Poza tem - no właśnie.... na drogach ginie dużo ludzi, jeszcze więcej umiera na raka bo bardzo drogie urządzenia do diagnozowania i leczenia stoją nieużywane bo nie ma kasy na czści zamienne lub na personel.... To był wypadek - jak inne (rok lub dwa lata temu była seria wypadków polskich autokarów za granicami naszego kraju - zginęło wtedy w sumie nie mniej osób, rok temu licealiści z Białegostoku) zawiniła przyroda, może człowiek kto to wie? Ale żeby żałoba? I moze każą mi na czarno chodzić i płakać do soboty? Za dużo chca ludziom narzucić.... ubezwłasnowolnienie... Chodzę i myslę, o tym wypadku, ale niech nikt nie każe mi odmawiać różańca w czasie telewizyjnych Wiadomości..... No... to się wyżaliłem
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    No właśnie kurde "nie wydaje mnie się"
    no pare razy bylo... nie jestem pewien Grechuty, ale kilka osob bylo zalobowanych ostatnio na stronie wyborczej
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    ....no chyba, że Rubik z tym swoim niewydarzonym Psałterzem...
    No właśnie! Wczoraj o 19.25 (TVP2) miał lecieć dokument o paparazzich, a puścili RUBIKON'a

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    No właśnie! Wczoraj o 19.25 (TVP2) miał lecieć dokument o paparazzich, a puścili RUBIKON'a
    No co ty? serio? O kuźwa..... Ale buractwo... matko z ojcem..... A może ktoś wie jak to było z żałobami lub ich brakiem w niedalekiej przeszłości po zamachach w Madrycie i londynie? Chętnie bym się dowiedział, czy tylko my jesteśmy tacy uciemiężani i wogóle zaach!owani?
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

No co ty? serio? O kuźwa..... Ale buractwo... matko z ojcem.....
    No powaga! Mam program To&Owo więc raczej PEWNIAK ;-)

A może ktoś wie jak to było z żałobami lub ich brakiem w niedalekiej przeszłości po zamachach w Madrycie i Londynie?
    A Kaczor już wtedy był prezesiem? Bo nawet nie wiem. Całe szczęście, że w PL nie wprowadzili z tego powodu żałoby, żeby zwazelinować Europę

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

ej kurde "Dziewczyn w bikini" nie bedzie ;( hyhyhy

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

(rok lub dwa lata temu była seria wypadków polskich autokarów za granicami naszego kraju - zginęło wtedy w sumie nie mniej osób, rok temu licealiści z Białegostoku)
    Nawet Kononowicz o tym mówił Ale serio, to jak przypadkiem się dowiedziałem, nikt nie ruszył palcem, by zebrać pieniądze na leczenie tych licealistów... Widocznie byli mało medialni...
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale żeby żałoba? I moze każą mi na czarno chodzić i płakać do soboty? Za dużo chca ludziom narzucić.... ubezwłasnowolnienie...
    Nie jest tak zle... inne media i sponsorzy bawia sie dalej bezstresowo:
    http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879434837

"Pomimo żałoby narodowej, która obowiązuje od dziś od godziny 10.00 do soboty włącznie, informujemy, że Poznań Game Arena 2006 odbędzie się zgodnie z planem czyli w ten weekend."

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Silesia / Piekary Śl.

Domyślnie Foto...

Postanowiłem wrzucić kilka moich zdjęć z tragedii w kopalni..
    z dnia 23 listopada (nie są jakieś super ale ..)

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    EOS 7D | EF-S 10-22mm | EF 24-70mm f/2.8 L | EF 50mm f/1.4 | EF 70-200mm f/4 L

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Silesia / Piekary Śl.

Domyślnie

Eh....
    EOS 7D | EF-S 10-22mm | EF 24-70mm f/2.8 L | EF 50mm f/1.4 | EF 70-200mm f/4 L

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów