Pokaż wyniki od 1 do 10 z 62

Wątek: 30D+Tamron 17-50 -czy ktoś ma jakieś doświadczenia

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Czyżby jakaś delirka . To ja się pochwalę że mnie nierzadko i na 1/20 się udaje. Oczywiście niezbyt długim szkłem. Ale ostatnio zrobiłem ostre na 200mm przy czasie 1/80 - także póki co jest nie najgorzej .
    No to ładnie, chyba zacznę ćwiczyć uchwyt :wink:. Wydaje mi się - w sumie to przetestowałem na własnej skórze, że przy lepszym uchwycie - np. 30D łatwiej jest zrobić nieporuszone zdjęcie niż ze sporo mniejszym 350D.
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    No to ładnie, chyba zacznę ćwiczyć uchwyt :wink:. Wydaje mi się - w sumie to przetestowałem na własnej skórze, że przy lepszym uchwycie - np. 30D łatwiej jest zrobić nieporuszone zdjęcie niż ze sporo mniejszym 350D.
    Teoria tak mówi. W praktyce to o czym pisałem osiągnąłem na 350-tce. Był to zestaw 70-200/4 z lampą - więc dodatkowo dociążony . Oczywiście nie zawsze się to udaje. Czasem wyjściem z sytuacji jest seria.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów